Polonya'dan Folkart'a Zumba yapmaya gelecek

Polonya'dan Folkart'a Zumba yapmaya gelecek

Polonyalı Zumba ZES ve Strong Zumba® Master Eğitmeni Izabela Kin-Janda, Folkart Towers Carrera Fitness & Spa'da 500 kişiyle çok özel bir Zumba etkinliğine imza atacak.

Sporseverler tarafından yakından takip edilen, Izabela Kin-Janda yönetiminde gerçekleşmesi planlanan Strong By Zumba Masterclass etkinliğine katılım, 500 kişiyle sınırlı. Folkart Towers A Kule'nin beşinci, altıncı ve yedinci katında, toplamda beş bin metrekarelik alanda hizmet veren Folkart Towers Carrera Fitness & Spa Spor ve Yaşam Merkezi'nin Genel Müdürü Mehmet Varol, etkinliği 2 Aralık'ta gerçekleştireceklerini, katılım sayısının sınırlı olduğunu, başvuru almaya başladıklarını söyledi. Etkinliğe, İzmirli sporcu ve eğitmen Ecem Durcaner de eşlik edecek.

FOLKART CARRERA YATIRIMA DEVAM EDİYOR

Kurulduğu günden beri İzmirlilere kaliteden ödün vermeden, uluslararası standartlarda spor ve yaşam alanı sunan Folkart Towers Carrera Fitness & Spa, gelişen yenilikleri yakından takip ederek tesise dünya ile aynı anda yeni mekanizmalar ekliyer. Kurulduğu günden beri ekstra ayrıcalık olarak kabul edilen Reformer Pilates eğitimini üyelerine sunan merkez, Reformer Pilates eğitim-uygulama departmanını Combo Cadillac seviyesine göre yenileyerek yeni aletlerin yatırımına karar verdi. Binlerce egzersiz hareketini gerçekleştirmeyi sağlayan Combo Cadillac uygulamasıyla bireyler, yer çekimine karşı direnç, esneklik kaynaklı hafifleme, karın bölgesinde sıkılaşma, bel ağrılarına ideal çözüm, yenilenme, denge ve güç ile kendi vücudunu tanımayı elde edecek. Bu yatırımla Folkart Towers Carrera Fitness Spa, Combo Cadillac'ın yanı sıra Hamile Pilatesi'ne de elverişli olmuş olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.