Pop müziğin yükselen yıldız ismi Fulin, ödülleri fulledi

Pop müziğin yükselen yıldız ismi Fulin, ödülleri fulledi

Pop müziğin yükselen yıldız ismi Fulin, Avrasya tüketicileri koruma derneği ve Mood dergisi tarafından düzenlenen yılın en iyilerinin seçildiği iki ayrı ödül töreninde; en iyi pop kadın sanatçı ve en iyi çıkış yapan şarkı kategorisinde ödüllendirildi

İlk olarak  Avrasya tüketicileri koruma derneğinin Güngören Kale Outlet centerda  düzenlediği törende, yılın en iyi kadın pop sanatçısı ödülüne layık görülen güzel popçu, sahnede seslendirdiği şarkılarla da alışveriş merkezinde kendisini izleyenleri mestetti. Fulin, kendisine ilgi gösteren sevenlerinin isteklerine karşılık olarak hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

AYNI GÜN İKİ FAKLI ÖDÜL

Güzel şarkıcının ikinci adresi Fulya sanat merkezinde düzenlenen Mood dergisi yılın en iyileri ödül töreni oldu. Söz ve müziği kendisine ait olan  Gölgemde dur şarkısıyla Fulin, yılın en iyi çıkış yapan şarkısı ödülünü de alkışlar eşliğinde aldı. 

Duygularını sahneden davetlilerle paylaşan başarılı popçu “İki farklı yerden, iki farklı ödül. Çok mutluyum. Bu arada hepimiz için özel olan 18 Mart Çanakkale zaferini kutluyor; tüm şehitlerimizi saygıyla anarak Allah’tan rahmet diliyorum. Şarkımda gölgemde dur demiştim. Bence bizler o kadar çok şanlıyız ki, şanlı Türk bayrağının gölgesinde her zaman güvendeyiz “ dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.