POTANIN EFELERİ BAŞKAN ÖZAKCAN’I ZİYARET ETTİ

POTANIN EFELERİ BAŞKAN ÖZAKCAN’I ZİYARET ETTİ

Efeler Belediyesi sponsorluğundaki Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı ziyaret etti.

 

Efeler Belediyesi sponsorluğundaki Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Mehmet Güler, “Hedefimiz Mesut başkanımızın da desteği ile birinci lige çıkmak” dedi.

2016-2017 Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde bu sezon Efeler Belediyesi adına müsabakalara çıkan Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezonun ilk yarısını tamamladı. İlk yarının bitiminin ardından Kulüp Başkanı Mehmet Güler, Antrenör Erdinç Kılıç ve sporcular T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı ziyaret etti. Başkan Özakcan’a takımlarına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Güler, “Eskiden çok zorluk yaşadık. Deplasmanlarda 15-16 saat yolu hiç konaklayıp dinlenmeden gidiyor maça çıkıp mücadele ediyorduk. Bu sezon toplamda 22 maç oynayacağız. Birinci yarıda oynadığımız 11 maçın 7’sini kazanarak ilk yarıyı 4. Sırada tamamladık.  Sezon sonu hedefimiz ilk üçte olmak ve birinci lige çıkmak. Efeler Belediyesi yeni kurulmuş bir belediye olmasına rağmen bize büyük destekler sağladı. Her çıktığımız maçta Efeler Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil edip maçı kazanmak için sahada ter döküyoruz. Başkanımızın destekleriyle umarım önümüzdeki yıllarda daha güzel yerlere geleceğiz” dedi.

“AYDINLI ENGELLİLERİ KULÜBÜMÜZE DAVET EDİYORUZ”

Takım Antrenörü Erdinç Kılıç, Aydın genelinde 207 tane engelli bireyin spor yapabilecek durumda olduğunu ancak aralarına katılmadıklarını söyleyerek, “Malesef engellilerimizin çoğu kendilerini dış dünyada soyutlayarak zamanını evde geçiriyorlar. Oysaki kulübümüz onlar için bulunmaz bir değer. Hem hayattan kopmamaları hem de maddi kazanç elde edip hayatlarını kimseye bağlı olmadan sürdürebilmeleri için kendilerini kulübümüzün bir sporcusu olmaya davet ediyorum. Engelli basketboldan ev alan, araba alan, çocuğunu okutan çok arkadaşımız var” diye konuştu.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na desteklerinin süreceğini ifade eden Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Her zaman söylendiği gibi her insan bir engelli adayıdır. Bugün buradayız, sağlıklıyız, yürüyebiliyoruz, duyabiliyor ve görebiliyoruz. Ancak yarının ne getireceğini kimse bilemez. Efeler Belediyemiz adına sahaya çıkan kulübümüzün futbolcuları da müthiş bir performans göstererek sahada galibiyet için mücadele ediyorlar. Kendilerini özgüvenlerinden dolayı tebrik ediyorum. Takımımıza desteğimiz sürecek. Umarım hedeflenen başarıya ulaşarak bizlerin yüzlerini güldürür ve adımızı tüm dünyaya duyururlar” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.