Poyraz İstanbul’dan mutlu döndü

Poyraz İstanbul’dan mutlu döndü

Dünya, Poyraz’ın lezzetine hayran kaldı.

 

Ege’nin en kaliteli zeytinyağlarını tüketicinin sofralarına ulaştıran Poyrazcan Zeytinyağı, İstanbul’da görücüye çıktı. 1 – 4 Eylül 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR EXPO’da düzenlenen Worldfood İstanbul Gıda Fuarı’na katılan Poyraz’ın lezzetine dünyanın dört bir yanından gelen firma temsilcileri hayran kaldı. Yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere dünyanın önde gelen gıda firmalarıyla ikili görüşmeler yapan Poyraz’ın yetkilileri, önemli iş bağlantılarınaimza attı.

İhracat artıyor, bayi ağı genişliyor

Gıda konusunda dünyanın en gözde ülkelerinden gelen katılımcılarla buluşan Poyrazcan’ın ürünlerinin tam not aldığına dikkat çeken Poyraz Gıda Genel Müdürü Soykan Yanya, fuarda en çok ilgi gören standlardan biri olduklarını söyledi.

Fuar boyunca birçok iş görüşmesi gerçekleştirdiklerini ve iş bağlantıları yaptıklarını anlatan Yanya, “Dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdiğimiz fuar seferberliğimiz devam ediyor. Uzun bir aradan sonra yeniden yurtiçindeki bir fuara katılma imkanımız oldu. Bize gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Azerbeycan, Irak,  Danimarka, Kırgızistan ile ihracat bağlantıları gerçekleştirdik. İç pazarda da farklı noktalarda 3 bayilik anlaşması imzaladık. Hedefimiz, dünya pazarlarındaki bütün potansiyelleri değerlendirerek kaliteli ve sağlıklı Türk zeytinyağını dünyanın her yerine ulaştırmak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.