Poyraz Zeytinyağları ödüle doymuyor

Poyraz Zeytinyağları ödüle doymuyor

Ege Bölgesi’nin en güzel zeytinyağlarını tüketici ile buluşturan Poyraz Zeytinyağları, aldığı yeni bir ödül ile kalitesini bir kez daha kanıtladı. 

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) bünyesinde düzenlenen IOC-UZZK TÜRKİYE 2020 Naturel Sızma Zeytinyağı Yarışması’nda Poyraz Zeytinyağları, Orta Meyvemsilik kategorisinde ikincilik ödülü aldı.  

Ödül almaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Poyraz Zeytinyağları Genel Müdürü Soykan Yanya, her zaman kaliteli zeytinyağının temini için uğraştıklarını ifade etti. Geçen sene düzenlenen IOC-UZZK TÜRKİYE 2019 Yarışması’ndan da ödülle döndüklerini vurgulayan Yanya, “Poyraz Zeytinyağları, yarışmalardan aldığı derecelerle kalitesini herkese gösteriyor. Ege’nin en güzel zeytinlerini seçerek hazırladığımız zeytinyağlarımızın, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi tarafından ödüllendirilmesi bizleri onore ediyor. Her geçen gün kendi kalite standartlarımızın da üstüne çıkarak tüketicilerimize ulaşmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“Araştırma ve geliştirme çalışmalarımız devam ediyor”

Kaliteden hiçbir zaman taviz vermeden dünya pazarında yer aldıklarını ifade eden Yanya, “Poyraz Zeytinyağları, hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarlarında sağlıklı ve kalite zeytinyağı tüketimini amaç edinmiş bir firmadır. Kendi değerlerimizden uzaklaşmadan Ege Bölgesi’nin en güzel zeytinyağını tüketicilere ulaştırmak için araştırma ve geliştirme çalışmalarımız hiç durmadan devam ediyor. Ürettiğimiz zeytinyağlarının ödül alması ve tüketicilerimiz tarafından beğenilmesi, bize daha çok sorumluluk yüklüyor. Biz de  yaptığımız işe dört elle sarılarak, kalite çizgimizi daha da yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.