Poyraz'dan Fiorino’da dev kampanya

Poyraz'dan Fiorino’da dev kampanya

Ticarinin yıldızı Fiorino artık benzinli seçeneğiyle Poyraz Otomotiv’de yerini aldı

Fiat’ın en çok tercih edilen ticari araçları arasında yer alan Fiorino, yeni benzinli modeliyle Poyraz Otomotiv Showroom’unda yerini aldı. 43 bin 900 liradan başlayan kampanyalı fiyatla satışa sunulan Fiorino’nun, bu yıl da satış rekorları kırması bekleniyor.
 
Fiat’ın müşteri memnuniyet ödüllü bayisi Poyraz Otomotiv, 2018 yılına ticari araçlarda dev bir kampanyayla hazırlanıyor. Yeni benzinli modeliyle ticari araçlar arasındaki tahtını güçlendirecek olan 2018 model Fiat Fiorino, Poyroz Otomotiv Showroom’unda görücüye çıktı.
 
Fiorino 1 milyonu aştı
 
Yeni Fiorino’nun şimdiden büyük ilgi gördüğünü belirten Showroom Satış Şefi İlknur Aydemir, “2007 yılında piyasaya girerek kendi segmentini oluşturan ve Fiat’ın bir milyonun üzerinde üretim gerçekleştirdiği Fiorino, ilk kez benzinli motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Fiat’ın 1.4 motor seçeneğiyle piyasaya arz ettiği yeni Fiorino, daha önce dizel araçlarda satışı yapılan Pop, Safeline ve Premio donanım paketleriyle tercih edilebiliyor. 77 beygirlik güçlü motoruyla esnafın yükünü zorlanmadan çekecek olan yeni Fiorino, yakıt tasarrufunda da çok iddialı. Yeni benzinli Fiorino, güçlendirilmiş arka köprü sayesinde LPG dönüşümüne de uygun” dedi.
 
Dizeller yine iddialı
 
Benzinli Fiorino’nun piyasaya çok iddialı bir giriş yapması beklenirken, 2 farklı motor seçeneğiyle piyasaya sunulan dizel Fiorino modelleri de yeni yılda zirvedeki yerini bırakmayacak. 75 ve 95 beygirlik 1.3 Multijet Euro5+ motorlarla showroomlarda görücüye çıkan dizel Fiorino’lar, kullanıcılarına hem yakıt tasarrufu hem de keyifli bir sürüş vadediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.