Poyraz’dan iki önemli imza

Poyraz’dan iki önemli imza

Poyraz Zeytinyağları Dış Ticaret Müdürü Cem Demirci, dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip Çin’in Shanghai kentinde 7 – 9 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen FHC China 2016 Gıda Fuarı’nda çok önemli iki bayilik anlaşması imzaladıklarını bildirdi.

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen gıda fuarlarına katılarak Türk zeytinyağını tanıtma görevini üstlenen Poyraz Zeytinyağları ekibi, Çin’de düzenlenen FHC China 2016 Gıda Fuarı’nda yaptıkları anlaşmalardan dolayı mutlu döndü.


Çin’de yeni akım zeytinyağı


Son yıllarda Çin’in dışa açılım politikalarının sonucu olarakyeme içme konusunda da değişime gittiklerinin altını çizen Cem Demirci, oluşan sağlıklı beslenme kültürünün yayılmasıyla birlikte zeytinyağına karşı yüksek bir talep oluşturduklarını ve Akdeniz mutfağına ilgi duymaya başladıklarını söyledi.


İhracat çalışmalarına devam


Fuar boyunca Türk zeytinyağının en önemli temsilcisi olarak görevlerini en biçimde yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Demirci, “Poyraz Zeytinyağları, Asya’da önemli bağlantılar gerçekleştirdi. Ekip olarak yaptığımız ikili görüşmeler sonucunda çok önemli iki bayilik anlaşması yaptık. Bundan sonra da ihracata yönelik çalışmalarımızı sürdürerek ülkemize katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.