Prison Break Tüm Ekibiyle Beraber Geri Dönüyor: İlk Fragman

Prison Break Tüm Ekibiyle Beraber Geri Dönüyor: İlk Fragman

Yeni fragmanı yayınlanan Prison Break 2017'nin Şubat Mart ayı gibi ekranlara tekrar dönecek. Dizinin 5. sezonu için 2016-2017 yayın takvimini açıklayan Fox, büyük kaçışla tekrar izleyiciyi ekran karşısına

Prison Break’in 5. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu ve İlk Fragman Yayınlandı!

Yayınlandığı dönemde ortalığı kasıp kavuran ve bugüne kadarki en iyi hapishaneden kaçış temalı yapımlar arasında yer alan Prison Break’in uzun bir aradan sonra ekranlara gelecek olan 5.sezonunun yayın tarihi belli oldu ve ilk fragmanı yayınlandı.

Yayınlandığı dönemde birçok insanı ekran başına kilitleyen Prison Break, sürükleyici kurgusuyla, detaycı bakış açısıyla ve muazzam karakterleri bir arada barındırmasıyla kısa sürede çok sevilmiş ve dizi tarihinde unutulmayan yapımlar arasında yer almıştı.

Wentworth Miller’ın canlandırdığı üstün zekalı mimar Michael Scofield’ın komplo kurularak hapishaneye atılan kardeşi Lincoln Burrows’u kurtarmak için hapishane planlarını üzerine dövme olarak işlettiği dizi; ilk sezonda hapishaneden kaçışı her ince ayrıntısına kadar izleyiciye aktarmış, sonraki sezonlarda hapishaneden sonraki hayatta kalma mücadelesini de yüksek bir tempo eşliğinde ekrana yansıtmıştı.

Prison Break’in 5. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

İzleyiciyi bir an için bile sıkmayan dizi, 2009 yılında dördüncü sezonuyla akıllarda birçok soru işareti bırakan final bölümüyle ekrandaki macerasını noktalamıştı. O süreçten beri tadı damağımızda kalan dizi geçtiğimiz yılda yapılan bir açıklamayla ekranlara geri döneceğinin müjdesini vererek hayranlarını heyecanlandırdı.

5.sezonuyla ekranlarda yer alacak olan yeni Prison Break’i orijinal dizinin yaratıcısı Paul Scheuring kaleme alırken; dizinin yapımcılığını Scheuring ile birlikte orijinal kadrodan Neal Moritz, Marty Adelstein ve Dawn Olmstead gibi isimler üstleniyor.

Geçtiğimiz aylarda senaryo çalışmaları tamamlanan ve çekimleri şu an Fas’ta gerçekleştirilen Prison Break’in yayın tarihi ise belli oldu. Buna göre dizi 5.sezonuyla Fox’ta 2017 yılının başlarında izleyici ile buluşacak.

Geri döneceği andan itibaren orijinal oyuncu kadrosunun dizide yer alıp alamayacağı büyük bir soru işreti olan dizi için yapımcılar bir basın açıklaması yaparak durumu açıklığa kavuşturdu.

Dizinin vazgeçilmez iki karakteri Michael Scofield ve Lincoln Burrows’a hayat veren Wentworth Miller ve Dominic Purcell‘ın diziye geri dönerken; orijinal kadrodan Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note), Paul Adelstein (Paul Kellerman) gibi isimlerde kadrodaki yerlerini alarak izleyiciyi şimdiden heyecanlandırmayı başardı.

Prison Break 2017 yılında Geri Dönüyor

Yeni sezonu on bölüm sürecek olan Prison Break, karakterlerin dizi finalinden sonraki hayatlarını anlatacak. Dizi, final bölümünde Sara’yı hapisten kaçırmaya çalışırken ölen Michael’ın yaşadığının ortaya çıkmasını sonucunda gelmiş geçmiş en büyük kaçış planını yapmak üzere Sara, Lincoln ve ekibin bir araya gelmesinde yaşanan olayları mercek altına alacak. Michael’ın hayata nasıl geri döndürüleceğini merak ettiğimiz Prison Break‘in geri dönmesini büyük bir heyecanla karşılıyor ve dizinin yayınlanacağı 2017 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.