Pro Plan Kampanyalı Kedi Köpek Mamaları İndirimli Fiyattan Kurye Mama Sitesinde

Pro Plan Kampanyalı Kedi Köpek Mamaları İndirimli Fiyattan Kurye Mama Sitesinde

Hayatı paylaştığımız sevimli dostlarımızın her zaman sağlıklı, neşeli ve hareketli olmaları hepimizin isteğidir. Bu nedenle her zaman temizliklerinden sağlık kontrollerini yaptırdığımız merkezlere, oyuncaklarından yataklarına kadar her şeyi büyük titizli

Bu nedenle her zaman temizliklerinden sağlık kontrollerini yaptırdığımız merkezlere, oyuncaklarından yataklarına kadar her şeyi büyük titizlikle seçiyoruz.

Ancak iyi ve sağlıklı olmaları için tüm bunların başında doğru beslenme planı ve her gıda gereksinimlerini sağlayan mamalar geliyor. Bu sektörün en önde gelen ve en çok tercih edilen markası Proplan kedi ve köpek maması çeşitleri, sevimli dostlarımız için en uygun ve kampanyalı fiyatları ile kurye mama sitesindedir.

Kedi ve Köpeklerimizin İhtiyaçlarına Özel Mamalar

Doğru ve yeterli beslenmek, temiz ve titizlikle hazırlanmış gıdalar almak nasıl hepimizin hakkı ise birlikte yaşadığımız kedi ve köpeklerimizin de hakkıdır. Onların sağlıklı ve mutlu olmaları aslında bizim de sağlıklı ve mutlu olmamız demektir.

Minik dostlarımızın tüy sağlıklarından iç organlarının düzenli çalışmasına, gözlerinden hazım sistemlerinin desteklenmesine kadar içerdikleri besin değerleriyle Proplan mamalar pet sahiplerinin en büyük yardımcısı.

screenshot-18.png

Kediler İçin Özel Bir Seçim

Proplan kedi maması çeşitleri ile her kedinin mama gereksinimi kolaylıkla karşılanabiliyor. Yaşlı kedi, light diyet, yavru kedi, yetişkin kedi, kısırlaştırılmış kedi, özel ırk, tahılsız kedi mama çeşitlerinden biri mutlaka sizin kedinizin damak tadına ve özelliğine hitap edecektir.

Çünkü mamaların içerikleri, besin değerlerinin farklılığı, gramajları kedilerin yaş, cins ve sağlık durumlarına göre özenle hazırlanıyor ve kullanıma sunuluyor. Kuru mama ve konserve mama olarak iki farklı şekilde hazırlanan ürünler lezzetleri ve cezbedici kokuları ile de kedinize vazgeçilmez öğünler hazırlamanıza da yardımcı oluyor.

Özellikle yaşamlarının ilk senesi kuvvetli ve sağlıklı beslenmesi gereken yavru kediler, anne sütünden sonra vitamin, mineral ve protein bakımından en az onun kadar yüksek değerli besinlerle beslenmelidir. Bu nedenle onlar için özel olarak hazırlanmış yavru kedi maması seçimi minik dostlarınızın daha uzun yıllar sizinle sağlık içinde yaşaması için çok büyük önem taşıyor.

Hem iştahlarının hem de yeme düzenlerinin doğru bir şekilde yönlendirilebilmesi, anne sütünden ayrıldıktan sonra eksiksiz bir beslenme planına sahip olabilmeleri için Proplan mamalar özenle hazırlanarak paketleniyor ve yavru kedinizin beğenisine sunuluyor. Size ise sadece onların keyifle ve sağlıkla büyümelerini izlemek kalıyor.

screenshot-17.png

Köpek Mamaları Doğru Seçilmeli

Sağlıklı bir köpek için bilinçli bir köpek sahibi olmak gerekmektedir. Yaşamlarının her anını sizinle paylaşacak olan bu sevimli dostlar, güçlü ve sağlıklı olabilmek için tüm ihtiyaçlarını karşılayacak mamalarla beslenmeliler. Ancak onlar da kendi cins, ırk ve özel durumları göz önüne alınarak hazırlanmış mamalara ihtiyaç duymaktadırlar.

“Köpekler her şeyi yiyebilir” inanışı tamamen yanlış bir inanıştır ve bu çeşit beslenme onların geri döndürülemeyecek şekilde hasta olmalarına yol açabilmektedir. Evdeki artık yemekler, doğru pişirilmemiş et ürünleri, şekerli ürünler köpeklerin sindirim sistemlerini yoracak ve size istenmeyen durumlar yaşatacaktır.

Proplan köpek maması tamamen köpeklerin tüm sindirim özellikleri ve besin gereksinimleri gözetilerek hazırlanmıştır. Hem kuru hem de konserve olarak kullanıma sunulan bu mamalar yetişkin, yavru, yaşlı, light diyet ve tahılsız çeşitleriyle de köpeğinizin en sağlıklı biçimde beslenmesine yardımcı olacaktır.

İster kedi ister köpek olsun, minik dostunuzun uzun yıllarını sizin yanınızda ve sağlıklı biçimde geçirmesi için tüm besin değerleriyle uzmanlar tarafından özenle hazırlanmış Proplan mamaları şimdi bir tık uzağınızda. Siz de bilinçli bir pet sahibi iseniz Proplan’ın tüm ürünlerini kampanyalı fiyatlarıyla kurye mama sitesinden temin edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.