Prodid hedefini reklama çevirdi.

Prodid hedefini reklama çevirdi.

Dünya çapında tanınmış markalara Türkiye’den dijital bilgilendirme sistemleri oluşturan Prodid, Cletech Markası ile dünyadaki başarısını yurtiçine taşımayı hedefliyor.

2010 yılından beri Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Almanya, İtalya, Avusturya, Mauritus ve Kenya’daki müşterileri ile Kempiski Otelleri, Pirelli, Patrizia Pepe gibi firmalar için yaptığı çalışmalarda çözüm ortağı oldu.

www-008.jpg

Prodid; kiosk, totem, video wall ve menü boardlar ile oluşturduğu mecralarla kurum ve kuruluşların içerik ve görsellerini dijital ekranlar üzerinden anında güncelleyebiliyor. Ekranları kullanarak personellerine istedikleri zaman eğitim verebiliyor. Pazarlama faaliyetlerinin maliyetlerini zamanla düşüren, doğru içerik ile müşteri beklentisini kargaşayı kaldırıp kaliteli ve eğlenceli hizmet sunabilen dijital ekranlar artık yerli üretim ile yatırımcıya fiyat avantajı ile de geri dönüyor.Türkiye’nin birçok yerinde dijital bilgilendirme sistemlerini kuran Prodid Genel Müdürü Murat Kümüştekin “Yurtdışında yapmış olduğumuz çalışmalar ve referanslar bizim bu işi ne kadar doğru yaptığımızın ispatıdır. Özellikle dış mekan Dijital Bilgilendirme Sistemi kurmak ve onları çalıştırıp yönetmek özel bir tecrübe istiyor. İşte bu noktada Cletech markalı ürünlerimizin Türkiye’nin en iyisi olduğu iddiasındayız.  2017 yılında iç pazarda reklam ağı oluşturmayı hedefledik. Alışveriş Merkezleri başta olmak üzere indoor ve outdoor mecralar oluşturarak dijital bilgilendirme sistemlerinin avantajlarını doğru içerik ile teknolojinin müşteriye ulaşmadaki cazibesini kanıtlamak istiyoruz. Türkiye’de %20’lik bir seviyede kullanılan dijital ekranları arttırmayı, çağa uyan bir hizmet ile kullanım kolaylığı, yerli üretiminde verimli ve sürdürülebilir olduğunu göstermeliyiz. Yurtiçinde de artık varlığımızı göstermek istiyoruz” dedi.

Bakım onarım ve fiyat avantajı için Cletech

Prodid; Cletech markası ile iç piyasada yerini alırken, avantajlı fiyatlarından yararlanmak ve reklam ağı içinde yer almak isteyen markalarla işbirliğini arttıyor. Görsel bilgi ekranlarının gücünden yararlanarak yenilikçi, zengin içerikli bir tanıtım platformuna kavuşan markalar; müşterilerine sunacakları ileri teknolojiye sahip dijital ekranlar ile anlık haberler, görseller ve videolar oynatabilecek, 7/24 istediği lokasyona içerik gönderip yayın akışını yönetebilecek. İletmek istediği mesaj, duyuru ve reklamlarını; klasik ve statik mecralar yerine, daha modern ve çevreci ortamlarda kitlelere ulaştırılabilecek.  Yakın zamanda dijital pazarda adından çok söz ettirecek Prodid ile tanışmak için www.prodid.net sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

PRODİD KİMDİR?

1994 yılında kurulan ve reklam sektöründeki 23 yıllık deneyimini Cletech Markası altında birleştiren Prodid, Manisa’daki yatırım avantajı ve tedarikçi ağının genişliğinden yararlanarak Kiosk Sistemleri, Kurumsal TV, Menuboard, Videowall üretimlerini Manisa’daki fabrikasında yapmaktadır.

Genel literatürde Digital Signage (Dijital Yönlendirme) olarak bilinen, kurum ve kuruluşlara göre özelleştirilmiş yayın hizmeti sunmaktadır. Yazılım uzmanlarının ve içerik sağlayıcı Prodid ekibi ile geliştirilen ve bulut tabanlı sistemlerin en verimli örneklerinden olan Cletech Signage Platform (CSP) dijital bilgilendirme alanında hizmet üretmektedir. İzmir’deki gelişen teknolojik yapılaşma ve dünyanın her noktasına ulaşım kolaylığı nedeniyle pazarlama faaliyetlerini bu şehirden sürdüren Prodid son yıllarda yarattığı projeler ile sekiz ülkeye hizmet üretmiş ve ortalama ikibine yakın ekran ile dijital pazarda yerini almıştır.Prodid yerli üretim ile piyasada fiyat avantajı sağlamakta ve 23 yıllık deneyimiyle oluşturduğu operasyon başarısı verimli sonuçlar ile müşteri memnuniyetini arttırmaktadır. 

Cletech Signage Platform (CSP) Hayatı Kolaylaştırıyor.

CSP karmaşık bilgi akışını doğru ve etkin bir şekilde düzenleyerek uzaktaki cihazlara aktarabiliyor. Platform kablolu veya kablosuz ağlar üzerinden kullanıcıların video,  resim, metin halindeki verilerini ve çok çeşitli multimedya bilgilerini dünya çapındaki cihazlarda güvenli ve verimli şekilde yayınlamasına olanak sağlar. Ayrıca, yayınların etkisini ve işlevselliğini analiz ederek müşterilerin katma değerli bilgiler elde etmesine yardımcı olur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.