Prof. Dr. Görür, İzmir'e geliyor

Prof. Dr. Görür, İzmir'e geliyor

Prof. Dr. Naci Görür, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası, 22 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek ortak meclis toplantısına katılacak.

Merkez üsleri Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan olmak üzere 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerin ardından deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak amacıyla bir araya gelen İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası bu kez İzmir için yol haritası belirlemek üzere birlikte hareket edecek. Her ayın son haftası ayrı ayrı tarihlerde meclis toplantılarını gerçekleştiren İZTO, EBSO ve İTB İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda ortak bir meclis toplantısı düzenleyecek.

naci-gorur-foto.webp

Prof. Dr. Naci Görür, katılımcılara İzmir faylarının mevcut durumunu, kentin depreme hazırlık konusunda ne durumda olduğunu ve 6.0 büyüklüğünün üzerinde bir depremden en az hasarla kurtulabilmek için neler yapılması gerektiğini Oda- Borsa üyeleriyle değerlendirecek.

Prof. Dr. Görür’ün önerileri doğrultusunda yol haritası belirleyecek olan Oda başkanları, kentin depreme hazır olması için gerekli tüm kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde olacak. Ortak meclis toplantısının ardından 3 kurum İzmir’in deprem riskleri konusunda Prof. Dr. Görür’ün tavsiyelerini ve bilimsel yaklaşımını dikkate alarak uzun vadeli bir planlama hedefinde çalışmalarını sürdürecek.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.