PROGO Ulaşım Asistanı”  tanıtıldı

PROGO Ulaşım Asistanı” tanıtıldı

Ege’nin öncü lojistik şirketlerinden Günaydın Group ve New World Travel ortaklığıyla geliştirilen “PROGO Ulaşım Asistanı” uygulaması düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Mehmet ÖZDOĞRU - Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın ile New World Travel ve PROGO’nun Kurucu Ortağı Kerem Serkan Çoban'ın katılımıyla düzenlenen toplantıda PROGO'nun bireysel ve kurumsal, havalimanı, şehir içi ve şehir dışı tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan bir yazılım olduğu anlatıldı.

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, sektörde yarım asırdır “Mükemmele Ulaşım” felsefesi ile çalıştıklarını söyledi. Günaydın; “İş modellerimizi teknolojiye uyum sağlayan değil, mükemmeli yaratan çağdaş teknolojileri kullanan modeller yapmak için yeniden tasarladık. Bugün bu felsefeyle karşınıza ilk dijital ürünümüz olan PROGO'yu çıkarmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

PROGO'nun yaklaşık 10 milyon lira yatırım maliyeti bulunduğunu dile getiren Günaydın, şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Muğla'da kullanılan yazılımın şehiriçi ve şehirler arası ulaşımı aynı anda sunabilen tek uygulama olduğunu ve yurtdışı pazarına da açılacağını vurguladı.

Ulaşım sektörünü günümüzün koşullarına uygun bir şekilde dijital platforma taşıdıklarını söyleyen New World Travel ve Progo'nun Kurucu Ortağı Kerem Serkan Çoban, “Vip taşıma, ulaşım, seyahat, yasal seyahat, havalimanı transfer ve şehirler arası ulaşım gibi birçok kavramı yeniden tanımlamak için Progo ile birlikte yola çıktık. Karayolu taşımacılığındaki 50 yıllık tecrübemizi ve 20 yıllık Vip Taşımacılık alanındaki mesaimizi bir potada eriterek temel iş modellerimizi oluşturduk. Bugün bu iş modellerimizin kapılarını dijital dünyaya açtık” dedi.

Günaydın Group'un gücüyle sektörde büyüme hedefleri olduğunu ve PROGO'nun kamu taşımacılığıyla karıştırılmaması gerektiğini ifade eden Çoban, kendileri için müşteri memnuniyetinin yanısıra güvenliğin başta geldiğini sözlerine ekledi.

İKİ NOKTA ARASINDAKİ EN DOĞRU YOL
Web, IOS ve Android platformlarından indirilebilen PROGO, ulaşımın tüm yasal sorumluluğunu yerine getiren, geleneksel ve dijital iş modellerini eş zamanlı olarak yürütebilen dünyadaki tek uygulama özelliğini taşıyor.

Gerek benzersiz iş modeli gerekse de sunduğu ayrıcalıklarla PROGO, kişiler ve kurumlar için iki nokta arasındaki “en doğru” yol konumunda. Şehir içi, şehirler arası ve yıl sonu itibariyle yurtdışında; ister iş ister gezi amaçlı tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılamanın en kolay ve ekonomik yolunu sunacak olan PROGO, planlı yolculuğu herkes için ulaşılabilir, ekonomik ve kolay kullanımı; Web, IOS ve Android platformları aracılığıyla kişinin kapısına kadar getiriyor.

PROGO, fiyat üretme mekanizmaları, yaratıcı formülleri, müşteriye dokunduğu her noktada sunduğu pratik iş modeli ile ulusal ve uluslarası sektördeki diğer oyuncular açısından benzersiz kolaylıklar sağlıyor.

GÜNAYDIN GROUP HAKKINDA: Günaydın Group bin 600 öz mal, 4 bin kiralık araçlık filosu, bin 900'ün üzerinde personeli ve bin 300 sürekli 2 bin 500 dönemsel müşterilerine hizmet sağlıyor. Günaydın Group, lojistik sektörünün tüm modlarında müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Parsiyel taşımacılık, kargo hizmetleri, vip turizm taşımacılığı, personel taşımacılığı, kurye hizmeti, forwarder hizmeti, şehirlerarası full truck taşımacılığı, demiryolu taşımacılığı, liman İşletmeciliği, kapsamlı teminatlı taşımacılık, konteyner depolama ve proje taşımacılığı olmak üzere eş zamanlı ve çok kanallı lojistik faaliyetlerini sürdürüyor.

NEW WORLD TRAVEL HAKKINDA: New World Travel, Türkiye'de karayolu ulaşımıyla birlikte eş zamanlı seyahat hizmetleri üretmek amacıyla 2016 yılında grup bünyesinde kurulmuş turizm seyahat acentası olarak dikkat çekiyor.
NWT, başta karayolu ulaşım taşımacılığı olmak üzere; iş ve gezi amaçlı tüm seyahatlerin hem yurtiçi hem de yurtdışında geleneksel, kendini kanıtlamış iş modelleriyle teknolojik, yenilikçi dünyayı bir araya getirmek amacıyla yola çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.