Projeler Türkiye çapında dikkat çekiyor

Projeler Türkiye çapında dikkat çekiyor

Bornova Belediyesi sosyal sorumluluklar kapsamında hayata geçirdiği projelerle örnek oluyor.

Bornova Belediyesi sosyal sorumluluklar kapsamında hayata geçirdiği projelerle örnek oluyor. Daha önce Eskişehir ve Edirne’de çeşitli belediyelerce örnek alınan Dost Market Projesi’nin ardından  şimdi de +1 Down Kafe ve Gençlik Merkezi Projeleri de Türkiye çapında dikkat çekiyor.  Manisa Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve beraberindeki heyet söz konusu projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, “Öncelikle Bornova Belediyesi’ni tebrik etmek istiyorum. Çünkü böyle projeler sosyal belediyeciliğin en iyi örnekleri. Biz de bu çalışmaları yerinde incelemek istedik” dedi.

Bornova Belediyesi’nin daha iyi yaşam koşulları hedefiyle hayata geçirdiği sosyal  projeler tüm Türkiye’ye örnek oluyor. Özellike Dost Market, Gençlik Merkezi ve Down Kafe projeleri Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki belediyelerce örnek alınarak hayata geçirliyor. Daha önce Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından incelenerek uygulanan Dost Market Projesi’nin ardından Manisa Yunusemre Belediyesi yetkilileri de +1 Down Kafe, Dost Market  ve Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Sosyal belediyeciliğin en iyi örnekleri

Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hamamcılar ile birlikte gezerek  projeleri inceleyen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, “Öncelikle Bornova Belediyesi’ni tebrik etmek istiyorum. Çünkü böyle projeler sosyal belediyeciliğin en iyi örnekleri. Biz de bu çalışmaları yerinde incelemek istedik” dedi. Yunusemre Belediyesi’nin yeni kurulmuş bir belediye olduğunu ifade eden Uygur, “2.5 yıllık bir belediye olarak örnek belediyeleri gezerek tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz” diye konuştu.

İyilik ve güzellikler yayılıyor

Hayata geçirdikleri projelerin örnek olmasından gurur duyduklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için ortaya koyduğumuz projelere gösterilen ilgi bizi mutlu ediyor.  Down sendromlu çocukların sosyalleşmesi amacıyla açtığımız +1 Down Kafe büyük ilgi gördü. Bunun yanında üniversite öğrencileri için hazırladığımız Dost Kart projesi ve Gençlik Merkezi de örnek oldu.  İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik ürettiğimiz projelerden olan Dost  Marketlerimiz de başka belediyelere örnek oluyor. İyiliğin ve güzelliğin yayılması için her türlü yardımı yapıyoruz” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.