Promer Güvenlik Sistemleri sektörde büyümesini sürdürüyor

Promer Güvenlik Sistemleri sektörde büyümesini sürdürüyor

2008 yılında Gıda Çarşısında hizmet vermeye başlayan Promer Güvenlik Sistemleri, Yelki'de yeni açtığı merkez ofisiyle birlikte sektördeki büyümesini sürdürüyor.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve çok sayıda davetlinin katıldığı Yelki'deki merkezin açılışında konuşan Promer Genel Müdürü Mehmet Bağcı, Urla, Çeşme ve Seferihisar bölgelerinde daha etkin hizmet üreteceklerini söyledi.

Bağcı, Promer olarak özellikle bölgede gelişen eğitim kurumları, hastaneler, müze, avm ve bireysel projelere her türlü güvenlik altyapısını kurduklarını ifade etti.

Törende konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'de, Promer'in merkez ofisinin bölge için önemli bir yatırım olduğunu belirtti. Promer'in bölgede açılan yeni kurumlar ve artan nüfusla birlikte özellikle güvenlik alanındaki ihtiyaçlara cevap vereceğini dile getiren Mustafa İnce, yeni yatırımın herkese hayırlı olmasını diledi.

Yıllardır sektörde önemli kamu ve özel şirketlerin çözüm ortaklığını yürüttüklerini kaydeden Promer Genel Müdürü Mehmet Bağcı, “Bünyemizde, yangın alarm sistemleri, kamera, kartlı geçiş, personel takip, data fiber optik, akıllı ev ve ses sistemleri gibi ürünlerin satışını ve uygulamasını yapıyoruz. Yerli ve yabancı markaların seçkin ürünlerini kullanıyoruz. İzmir merkez olmak üzere Ege Bölgesine de hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat teknik servis hizmeti sunuyoruz. Ürünlerimiz 2 yıl garantili. Bir yıl da mağaza garantisini sunuyoruz” diye konuştu.  

Yıllardır tüm müşterileriyle güvene dayalı bir işbirliği içinde olduklarını da kaydeden Bağcı, yeni şubeyle birlikte sektörde önemli bir adım atıklarını farklı bölgelerde de şubeleşmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.