Pronet rezaleti!

Pronet rezaleti!

Kullanıcıların Pronet mağduriyeti bitmiyor...

Pronet Alarm Sistemleri hakkında Türkiye genelinde kullanıcıların mağduriyetleri sürüyor. İnternette bir çok kullanıcısı tarafından şikayet edilen firma bu kez de anlaşma fiyatının üç katına yakın bir meblağda fatura ile müşterisinin karşısına çıktı. Firma yetkilileri herhangi bir taahhüt olmamasına rağmen anlaşma iptali yapmaya da yanaşmıyor.

İzmir'in tanınan isimlerinden, Medya Ege dergimiz ve haber sitemizin imtiyaz sahibi Arif Çayan da firmanın son kurbanlarından oldu. Anlaştığı fiyatın yaklaşık üç katı faturayla müşterisinin karşısına çıkan Pronet Alarm Sistemleri, ne bu zam hakkında bilgilendirme yaptı, ne de iptal başvurusunu değerlendirmeye aldı. İnternet sitelerinde "10 saniyede size ulaşıyoruz" diye slogan kullanan ancak 20 günü geçmesine rağmen Arif Çayan'ın geri dönüş başvurusuna cevap vermeyen firma, aboneliğin sona ermesine de hukuka aykırı bir şekilde müsade tanımıyor.

Bir anda hiç bir bilgi verilmeden mevcut aylık ödemenin üç katına yakın bir faturayı gördüğünde şok olduğunu belirten Medya Ege İmtiyaz Sahibi Arif Çayan, "Resmen rezalet... Hiç bir bilgilendirme yapılmadan böyle bir zam yapılmış; telefonla nedenini sorduğumuzda ise ya karşımızda muhatabı bulamıyoruz ya da yetkili kişi size dönecek deniyor. 20 günü aşkın süredir hiç bir yetkili kaale alıp geri dönüş yapmıyor. Biz tekrar tekrar aramayı sürdürüyoruz ve her defasında da aboneliğimizi iptal etmek istediğimizi, bu iptalin gerçekleşmesini talep ediyoruz. Ancak hukuka aykırı bir şekilde bununla ilgilenilmiyor; gerekli geri dönüş de sağlanmıyor. Gerekli birimlere şikayetimizi gerçekleştirdik; BİMER'e de bu konu hakkındaki şikayet ve talebimizi ilettik" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.