PROTOKOL İFTAR'DA  BULUŞTU

PROTOKOL İFTAR'DA BULUŞTU

Urla Belediyesi tarafından İskele Urit Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde Urla’nın atanmış ve seçilmiş yöneticileri bir araya geldiler.

Tasavvuf müziği ve semazen gösterileri eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Eşi Serpil Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve eşi Günay Uyar, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer, Jandarma Komutanı Binbaşı Cemil Erdemir, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Emekli Korgeneral Cahit Sarsılmaz, CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz, Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkanal, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, bürokratlar, şube müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.           

Davetliler tasavvuf müziği, ilahiler ve semazen gösterisi eşliğinde keyifli bir gece yaşayarak Kadir Gecesi’ni karşıladılar. Birlik ve beraberlik duygusunun en çok hissedildiği ay olan Ramazan ayında misafirlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşayan Başkan Uyar: “En büyük dileğimiz barış ve huzurun tüm dünyaya egemen olması” dedi.İftar yemeğinin ardından Urla Müftüsü Ali Ünal önderliğinde dua okundu.

d4721896-0ac4-47a1-98e6-7ec596a5dadd.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.