PRP Tedavisi ile Dökülen Saçlarınız Size Geri Dönsün

PRP Tedavisi ile Dökülen Saçlarınız Size Geri Dönsün

Özel İzmir Gazi Hastanesi Saç Ekim Koordinatörü Yasemin Gülgör, PRP Tedavisi ile kolaylıkla saçların gürleşebildiğini ve güçlendiğini söyledi.

Saçları dökülmeye başlamış kişilerin PRP Tedavisi ile saçlarını güçlendirebileceklerini söyleyen Gülgör, “PRP yöntemini saçları dökülmeye başlamış olan, incelmiş olan, seyrelme görülen saç diplerine uyguluyoruz. PRP, bebe tüy dediğimiz ince tüyleri güçlendiriyor. Mevcut saçı güçlendirmek için uygulanan yöntem, incelen saçları güçlendirdiği için dışarıdan bakıldığında yoğun bir görünüm elde edilmektedir. Bu uygulamayı erkekler kadar kadınlar da tercih ediyor. 15-20 dakika süren bir işlemle operasyon gerçekleşiyor. Öğle tatilinde bile gelip işlem yaptıran hastalarımız var” diye konuştu.

asdfgbvcbn.jpg

İşlem 15 Dakika Sürüyor

PRP’nin güvenilir ve olumlu sonuçlar alınan bir tedavi yöntemi olduğunu söyleyen Gülgör, “PRP tedavisinden sonra 2 gün saçların yıkanmaması gerekiyor. Ayrıca PRP tedavisinde gelişimlerin gözlenebilmesi için PRP Tedavisi gören kişilerin kontrollerini aksatmadan, düzenli bir şekilde sürdürmesi gerekiyor” dedi.

İnsan sağlığı ile ilgili yapılacak her işlemin hastane ortamında gerçekleşmesi gerektiğini belirten Gülgör, “Günümüzde merdiven altı saç ekimi yapan yerler var. Bu tür yerler olumsuz sonuçlar doğurabilir” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.