Psikolog-Eğitmen Kutay Ürkmen’den “Ne Haliniz Varsa Gülün”

Psikolog-Eğitmen Kutay Ürkmen’den “Ne Haliniz Varsa Gülün”

Psikolog-Eğitmen Kutay Ürkmen, 610. sunumuyla Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonuna bağlı Bornova Rotary Kulübüne konuk oldu.

Gülümsemenin insan yaşamını olumlu yönde değiştirdiği düşüncesiyle İzmir’den çıkış yaparak Türkiye’ye genelinde yaptığı pek çok sunumla insanları güldüren Psikolog-Eğitmen Kutay Ürkmen, 610. sunumuyla Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonuna bağlı Bornova Rotary Kulübüne konuk oldu.

Türkiye’nin değişik yerlerinde kendi alanında verdiği eğitimlerin yanı sıra, insanlara yeniden gülümsemeyi hatırlatan “Gülümsemenin Büyüsü” sunumuyla 5 yılda 68 bin kişiye ulaşan Psikolog Kutay Ürkmen, 610. Sunumunu Bornova Rotary Kulübü üyeleri için gerçekleştirdi.

Yaptığı işin tanımını “Kişisel farkındalığımızı içsel motivasyonumuzu artıracak ve bizim içimizdeki cevheri ortaya çıkarabilecek bir şeylerden bahsedince herkesin kendisinden bir şeyler bulduğu bir sunum” olarak nitelendiren Kutay Ürkmen, “Bizler aslında günlük yaşadığımız hayatta duygularımıza ilişkin yaşadığımız şeylerin miktarını çok azaltmışız dolayısıyla gülümsemek, gülmek, kahkaha atmak ve yeri geldiğinde biraz hüzünlenmek gerek belki de… Benim sunumumun içerisinde hepsinden birer tutam var. Herhalde duygularımızı yaşamayı azalttığımız yada ihmal ettiğimiz için insanlar o duygu yoğunluğunu yeniden yaşandıkları için keyif alıyorlar.” şeklinde konuştu.

Kaybettiğimiz değerlerimizin farkına varmalıyız

Türkiye’nin pek çok yerinde, “Kendini Keşfet, Sınırları Yok Et”, “Hizmette Sinir Yoktur”, “Gülümsemenin Büyüsü” ve “Ne Haliniz Varsa Gülün” sunumları ile eğitimler veren Kutay Ürkmen “Tüketim çağında yaşıyoruz ve her şeyi tüketmek üzere kurulu olan yaşadığımız hayatta kaybetmek üzere olduğumuz değerlerin farkına vararak onları yeniden keşfetmeliyiz” şeklinde konuştu.

Bornova Rotary Kulübü Başkanı Avukat Halil Bülent Serdaroğlu ise “Bizleri gülümsemeyi yeniden hatırlatan Psikolog Kutay Ürkmen’e katılımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” diyerek teşekkür kendisine plaketi takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.