Psikowell Psikoloji Merkezi hizmete açıldı

Psikowell Psikoloji Merkezi hizmete açıldı

İzmir’in tanınmış Bireysel ve kurumsal iletişim danışmanlarından Emre Baştürk’ün hizmetleri farklı bir aşamaya taşımak amacıyla kurduğu Psikowell Psikoloji Merkezi açıldı.

Sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşamı benimseyen Psikowell, danışanlarına çeşitli psikolojik destek ve terapiler sunarak içsel dengeyi güçlendirmeyi amaçlıyor. Başta stres yönetimi olmak üzere, çeşitli konularda bireysel ve grup terapileriyle hizmet veren merkez, kişisel gelişim ve psikolojik sağlık konularında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetiliyor.

1.jpg

Psikowell Psikoloji Merkezi'nin kurucusu Emre Baştürk, "Her bireyin içsel dengeye ulaşma hakkı vardır. Biz Psikowell olarak, bu dengeyi bulmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Sağlıklı bir zihin, sağlıklı bir yaşamın temelidir" dedi.

Hizmete giren danışmanlık merkezlerinin sadece bir işletme olmadığının altını çizen Baştürk, “Burası aynı zamanda bir vizyonun ve bir misyonun da yuvası olacak. Burasını, insanların mutluluklarını gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olacak bir platform olarak tasarladık. Hedefimiz, bize psikolojik sorunuyla gelen hastamızın her derdine çözüm bulmak. İhtiyacı olan neyse o uzmanla buluşturup sağlık danışmanlığı hizmetini vermektir” dedi.

2.jpg

Merkezin proje danışmanı Uzman Psikolog Esra Aydınlı’da, hizmete açılan merkezin sunduğu hizmetler ile ilgili bilgiler verdi. Aydınlı, “Merkezimizde, bireysel psikoterapi, ergen terapisi, aile danışmanlığı, cinsel terapi, evlilik öncesi danışmanlığı, çift terapileri, kurumsal danışmanlık, çocuk terapisi, online terapi, kariyer danışmanlığı ve sağlık danışmanlığı ile ilgili hizmet vereceğiz. Amacımız, Psikowell Psikoloji Merkezi olarak herkesin kişisel ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak ve hizmet vermek” dedi.

Eğer siz de içsel dengeyi yakalamak ve sağlıklı bir yaşama adım atmak istiyorsanız, Psikowell Psikoloji Merkezi'ni ziyaret edebilir ve uzman kadrosundan destek alabilirsiniz.

Psikowell Psikoloji Danışma Merkezi Adres:
Mansuroğlu Mah. 286. Sk. No:26 Daire:9 J2 Blok Bayraklı / İzmir

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.