PTT Baş Müdürlüğü Kreşi 1.Yılında anlamlı bir proje ile Hatıra Ormanı oluşturdu

PTT Baş Müdürlüğü Kreşi 1.Yılında anlamlı bir proje ile Hatıra Ormanı oluşturdu

İzmir PTT Başmüdürlüğü Kreşi öğrencileri, öğretmenleri müdürleri Uzman Canan Çam önderliğinde, Bornova'da kızılçam fidanı dikerek hatıra ormanı oluşturdu.

Bornova Kazım Dirik Mahallesinde faaliyet gösteren PTT Baş Müdürlüğü kreşi; öğrenci veli öğretmen ve yöneticileri eşiliğinde içinde bulunduğumuz hafta kutladıkları 1. yaş dönümlerini oluşturdukları hatıra ormanına diktikleri 150 kızıl çam fidanı ile ölümsüzleştirdi.

“1. Yaşımıza girdik çocuklarımızla birlikte fidanlarıda büyüsün istedik. Her yıl çocuklarımızla fidanlarımızı çoğaltarak ormanımızı büyüteceğiz. Gelecek nesillere oksijen sağlayacak olan ormanlarımız ve nitelikli eğitimimiz ile hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuşan diyen kreş müdürü Uzman Canan Çam, sosyal sorumluluk bilincinin önemini vurguladı.

İzmir PTT Başmüdürü Şerif Kaçmaz, İzmir Orman Bölge Müdür Vekili Mehmet Erol, PTT çalışanları, kreş öğrencileri ve ailelerinin katıldığı dikim töreninde coşkulu bir kalabalığın konvoylar eşliğinde katılım sağladığı ve çocukların çok mutlu olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.