PTT Önlerinde Sosyal Mesafe Düzeni!

PTT Önlerinde Sosyal Mesafe Düzeni!

Türkiye’nin birçok ilinde ve ilçesinde yaşanan PTT önündeki kabalığa İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde polis önlemiyle tedbirler geldi. 

Emekli ikramiyeleri, maaşlar, kısa ödenekler ve diğer ödemelerin aynı güne denk gelmesiyle PTT önünde vatandaşların riskli kalabalıklar yaratması üzerine Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, polislerle PTT önünde önlem alıp, salgın riskine karşı sağlık ve cezai işlem yönünden vatandaşları uyarıp, bekleme düzenlemesi yaptırdı.

Karabağlar İlçe Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, sabah saatlerinden itibaren PTT önünde vatandaşların, ikramiye, maaş, kısa ödemek ve diğer ödemeler için kabalık yaratması üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle, denetim ve beraberinde önlemler aldı.

186394d1-74e5-43a7-8ced-bd0e760e1ee1.jpg

Kaymakam Öneği, Karabağlar’daki bütün PTT önlerine ekiplerle dek tek giderek ve PTT önlerine polis görevlendirerek, vatandaşların işlemlerini yapmak için yığın halinde değil, sosyal mesafe, maske kurallarına uygun olarak beklemeleri için tedbirler aldı. Kaymakam Öneği, vatandaşlarla konuşarak, salgın konusunda uyarıda bulunup, sıralarda arka ve öndeki kişilerle aralarında en az 1,5 metre mesafe olmasının sağlıkları açısından önemini anlattı.

Kaymakam Öneği, “Sosyal mesafe kurallarına uyarak sıra beklemeyenlere cezai işlem uygulanacak” uyarısında bulunurken, ekiplerinin önemleri ve tedbirleri kapsamında kabalık ortamdan uzaklaşan vatandaşlar, PTT önünde sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun olarak işlemlerini beklemeye başladı.

7e0d069f-cd0a-4ce3-8f3a-4bab724416b4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.