PUBG hayranlarını üzecek gelişme!

PUBG hayranlarını üzecek gelişme!

PUBG hayranlarına üzücü bir haberimiz var. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte PUBG Türkiye fiyatı güncellendi. İşte oyunun yeni fiyatı!

Satış rakamlarıyla rekorları altüst eden Battle Royale oyunu ülkemizde de birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam ediyor. Fakat bugün yaşanılan gelişme ile birlikte yapımcı firma almış olduğu karar ile birlikte, oyunun Steam fiyatına yüzde 30‘luk bir zam yaptığını duyurdu. Böylece güncellenen PUBG Türkiye fiyatı 69TL’den 87 TL‘ye yükseldi.

Yapılan zam ile birlikte Steam kurunun dışına çıkan Bluehole, Türkiye’deki kullanıcılarını bir hayli üzeceğini de belirtmekte yarar var. Hatırlayacağınız üzere Haziran ayında açıklanan rapora göre Battle Royale oyununun toplam oyuncu sayısının 400 milyondan fazla olduğu belirtilmişti. Popüler oyunda her gün bu sayının 90 milyonluk kısmının oyuna giriş yaptığını belirten yapımcı şirket, ortalama her 5 kayıtlı oyuncudan birinin oyunu her gün düzenli oynadığını da vurgulamıştı.

Ülkemizde de bir hayli popüler olan oyuna yapılan sessiz sedasız yapılan bu zamanın nasıl bir etki göstereceğini ilerleyen güncelerde göreceğiz. Fakat popüler oyunun en büyük rakibi olan Fortnite ise ücretsiz olarak oynanabiliyor olması, bazı oyunculara daha cazip gelmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.