Purple Media Solutions’a 3 yeni müşteri!

Purple Media Solutions’a 3 yeni müşteri!

2013 yılından itibaren Halkla İlişkiler ve Reklam Ajansı olarak markalara 360 derece hizmet veren Purple Media Solutions, müşteri portföyüne 3 yeni markayı daha ekledi.

Buna göre, Ayşe Deliismail At Çiftliği, Düğün.com ve UBM Rotoforte Fuarcılık iletişim çalışmalarını Purple Media Solutions yönetecek.

UBM Rotoforte Fuarcılık

Dünyanın en büyük 5. Mücevher fuarı olan UBM Rotaforte Uluslararası Fuarcılık A.Ş. UBM Asia ve Rotaforte Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ortak girişimidir. 1986 yılından beri kesintisiz olarak İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarlarını (Istanbul Jewelry Show) düzenlemektedir.

Ayşe Deliismail At Çiftliği

Bodrum’un Milas ilçesindeki Ayşe Deliismail At Çiftliği,  Serin Durmay Preleviç’in, tek bir keçiyle yola çıkarak doğal tarım ve hayvan yetiştiriciliği alanında oluşturduğu marka ile bambaşka bir aşamaya ulaşarak büyümeye devam ediyor.

Düğün.com

Evlenme sürecinde olan her iki çiftten birine ulaşan Düğün.com bu süreçte onlara düğün mekânından organizasyon şirketine, nikâh şekerinden, düğün pastasına kadar 30 kategoride hizmet veriyor. Bünyesinde bulunan 20.000’den fazla firmaya yılda 1 milyon 250.000 nitelikli iş potansiyeli yaratan Düğün.com bu firmaların en büyük pazarlama kanalı olarak hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.