Pusula, 'Son Şarkım' İle Şiddete Karşı Dur Çağrısı Yaptı

Pusula, 'Son Şarkım' İle Şiddete Karşı Dur Çağrısı Yaptı

Muğlalı Pusula grubunun yeni single çalışması "Son Şarkım" kadın cinayetlerine ve toplumsal şiddete karşı bir duruş sergileyen video klibiyle dinleyicilerden tam not aldı.

Karanlık bir dokusu olan "Son Şarkım" bir müzisyen gözünden ölümü anlatırken aynı zamanda klibiyle kadın cinayetlerine de dikkat çekiyor. Rock soundunun elektronik öğelerle harmanlandığı şarkı Bodrum Zeus Müzik Stüdyosunda kaydedildi; miksi Anıl Çifter ve masteringi Barış Büyük tarafından tamamlandı.

Grubun yeni single çalışması olan Son Şarkım'ın klibi Onur Medya yapımcılığında Orçun Bozer tarafından çekildi. Muğla'nın Milas ilçesinin tarihi sokakları ve yapılarının yer aldığı klip Pusula'nın Youtube kanalında yayınlandı.

Son Şarkım'ın söz ve müziği solist Mehmet Ali Akın'a; düzenleme, prodüksiyon ve gitarları Yunus Emre Tokmak'a ait; grubun davulunda Özgür Şirin, bas gitarda Mustafa Ülke ve gitarda da Selim Korkmaz yer alıyor.

2017 yılında yayınladıkları "Gel" EP'si ile müzikal serüvenine başlayan Pusula'nın 2019 yılında yayınladıkları "Rüya" ile yolculuğuna devam etti.

Tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulan "Son Şarkım" ile birlikte yolculuğuna devam eden Pusula bir yandan yaşanan pandemi sürecine rağmen sevenleriyle yeni şarkılarıyla buluşmayı sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.