QR sistemi ile üst seviye güvenlik

QR sistemi ile üst seviye güvenlik

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, gelişen teknoloji ile güvenli sağlık sistemi oluşturmak, hasta, hasta yakınları ve sağlık personellerinin güvenliğini sağlamak amacı ile karekod sistemi kuruldu.

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurulan sistemle daha güvenli bir ortam oluşturuldu.

Hastanenin 43 bin metrekare kapalı alana sahip olmasından dolayı güvenlik açıklarını kapatmak amacıyla karekod sistemi ile güvenlik kontrolleri daha kolay bir şekilde yapılıyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Hastanenin gerekli noktalarına sistemin yerleştirildiğini belirttiler. Sistem ile güvenlik önlemlerinin alındığını hatırlatan yetkililer, “Bu uygulama ile hasta, hasta yakınları, sağlık çalışanı ve sağlık tesisinin envanterinde bulunan demirbaş ve sarf malzemelerin güvenliği de sağlanmış oldu. Ayrıca hastaneden sağlık hizmeti alan vatandaşların, sağlık çalışanlarının memnuniyetini yükseltmek ve sürekli olarak güvenli bir hastane ortamı sağlamak amacıyla güvenlik hizmetlerinin takibi de yapılmaktadır”

Konulan karekodların Poliklinikler, Yataklı Servisler, Otopark başka olmak üzere hem ana binada hem de ek binada uygulandığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.whatsapp-image-2023-06-21-at-13-48-44-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.