Radisson İzmir Aliağa, Haziran'da kapılarını açacak

Radisson İzmir Aliağa, Haziran'da kapılarını açacak

RMA Group, Türkiye'deki ilk otel yatırımını Aliağa'da yaptı. 

Dünyanın önemli yeme-içme markalarını Türkiye'ye getiren RMA Group, otelcilik sektörüne geçtiğimiz yılın Ocak ayında Radisson İzmir Aliağa yatırımı ile adım attı. Liman bölgesine ve otoyola olan yakınlığı ile ulaşım kolaylığı açısından dikkat çeken Radisson İzmir Aliağa, bölgenin yeni cazibe merkezi olmayı hedefledi. 12 bin metrekare alana sahip ve 3 bloktan oluşan otel, konforlu ve her türlü detayı düşünülen 185 oda ve süite sahip. Otel bünyesinde toplantı salonları, yüksek tavanlı ve modern çizgilerle dizayn edilen balo salonu, günlük, haftalık ve aylık kiralanabilir kubik ofisler, Türk ve Dünya mutfaklarının seçilmiş örneklerinin bulunduğu restoran ve gün boyu hizmet verecek pastane bulunuyor. 

“İş ve ev konforu bir arada”

Radisson İzmir Aliağa’nın Genel Müdürü Ertuğrul Uzak, Aliağa’nın dinamik bir ticari yaşama sahip olmasına karşın ‘konaklama’ anlamında bölgedeki ihtiyaca dikkat çekerek, misafirlerine hem iş yaşamı hem ev konforunu bir arada sunacaklarını söyledi. Uzak, otel bünyesinde misafirlerin keyifli vakit geçirebilecekleri ferah ortak alanlar yarattıklarını belirtti. İş insanları için özel, sosyal mesafeye uygun çalışma alanları yarattıklarını belirten Uzak, bilgisayardan hızlı internet altyapısına, teknik destekten gün boyu ikramlara kadar her türlü detayı düşündükleri 6 ofis alanı tasarladıklarını söyledi.

projects_5505_1618927757958-radisson+izmir+aliaga.jpg

Güçlü kadro

Otelcilik sektörünün ‘hizmet’ odaklı olduğunu, bu yüzden yönetim kadrosunun sektördeki yüksek tecrübeli isimlerden oluştuğunu ifade eden Uzak, operasyon bölümünde ise Aliağa istihdamını destekleme kararı aldıklarının altını çizdi. 

Eşsiz lezzetler

RMA Group olarak yiyecek-içecek sektöründe iddialı markalara sahip olduklarını hatırlatan Uzak, otel bünyesinde de bunun fark edileceğini söyledi. Uzak "Menülerimizde lokal tatların yanında, uluslararası dünya mutfağından da seçilmiş örneklere yer verdik. Menülerimizi misafirlerimizden gelecek beklenti ve isteklere göre sene içerisinden birden fazla kez yenilemeyi ve bu unutulmaz tatlar ile misafirlerimizi buluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Unutulan tarih gün ışığına çıktı

Radisson Hotel İzmir Aliağa Satış ve Pazarlama Direktörü Gözde Kaydırak  ise otel hizmete girmeden önce bölge halkına destek olmak adına güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ifade etti. 500 yılı aşkın tarihi geçmişe sahip ‘Helvacı Kiliminin’ yeniden hayat bulması için yöre kadınlarına Aliağa Kadın Girişimi Üretme ve İşletme Kooperatifi ve Aliağa Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde kurs verilmeye başlandığını belirten Kaydırak "İlk etapta 6 dokuma tezgâhımız hazırlandı. Kadınlarımız bu kursla aslında bir altın bilezik olan yeni mesleklerine kavuşacak, aile ekonomisine katkıda bulunacak. Kilimler ise Radisson Hotel İzmir Aliağa tarafından satın alınıp, misafirleri ile buluşturulacak. Kadınlarımız bu başlangıç ile yeni girişim hikayeleri yazacak” dedi. Kaydırak aynı zamanda; kilim ile birlikte ayrıca Unesco Dünya Mirası listesinde bulunan bölgeye 30 dakika mesafedeki Bergama’ya özgü tarihi parşömen kâğıdını da otel açılış mektubu olarak tasarlayıp, misafirleri ile buluşturma planlarında olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.