Radyo Akademi Ödülleri'nde Radyo Pause'a iki ödül birden

Radyo Akademi Ödülleri'nde Radyo Pause'a iki ödül birden

Yılın en iyi bölgesel Radyocusu kategorisinde Mustafa Karslıoğlu ve Mesut Öztürk ödüle layık görülürken Radyo Pause İzmir'de en iyi radyo seçildi.

Türkiye'nin en iyi Radyolarını ve Radyocularını seçtiği 3. Radyo Akademi Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. İzmir'e 2 ödül birden geldi. 

Bu yıl 3.sü gerçekleştirilen Radyo Akademi Ödüllerinde oylama 1 Şubat tarihinde sona erdi.

Dünyanın en güvenilir ve şeffaf oylama sistemi olan Facebook oylama sistemi ile gerçekleştirilen oylamada www.radyoakademiodulleri.com adresine girip Facebook hesapları ile bağlanan sosyal medya kullanıcıları oylarını kullandı.

Tiyatro sanatçısı Behzat Uygur’un sunumuyla icra edilen törende,  sosyal medya üzerinden yapılan oylamalarla başarılı bulunan kişi ve kurumlara  ödülleri takdim edildi.

Yılın en iyi bölgesel radyocusu kategorisinde Mustafa Karslıoğlu ve Mesut Öztürk ödüle layık görülürken Radyo Pause İzmir'de en iyi radyo seçildi. 

Mustafa Karslıoğlu, "Ve Radyo Pause ödülünü aldı. Bütün ekibimiz ile bu ödüle bizi layık gören tüm dinleyicilerimize teşekkür ederiz. Yine yılın en iyi bölgesel radyocusu ödülünü kazanmamızda emeği olan yüreği olan ve bize inanan herkese teker teker teşekkür ederim" dedi.

Oylama boyunca destek veren İzmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş ise "Sevgili Mustafa ve Mesut'un bu ödülü kazanmasına sevindim. Hak etikler. Radyo Pause'un bu ödülü yine alması İzmir için ayrı bir gurur. Tebrik ederim." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.