Radyo Ege Kampüs’te, yeni yıl kutlaması

Radyo Ege Kampüs’te, yeni yıl kutlaması

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) işbirliğinde  yeni yıl kutlaması düzenlendi. 

Ege Üniversitesi Radyo Ege Kampüs bahçesinde düzenlenen “Yeni Yıl Kutlaması”na Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, EÜ İletişim Fakültesi Dekanı aynı zamanda EGEMM Müdürü Prof. Dr. Dilek Takımcı, EÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlknur Gürses, EGEMM Müdür Yardımcısı Yiğit Açık, akademisyenler, EGEMM ve İletişim Fakültesi çalışanları katıldı. 

0-(4)-034.jpg

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Ege Üniversitesi adına 2019 yılı çok güzel bir yıldı. 2020 yılında araştırma üniversiteleri arasına adımızı yazdırmak için bütün akademik kadromuz ve çalışanlarımız ile  el birliğiyle veriler topladık. Araştırma üniversitesi olabilmek için gerekli bütün projeleri, akademik çalışmaları yaptık. Hiç şüphem yok ki Ege Üniversitesi araştırma üniversitesi olacak. Ümit içerisindeyiz. Yeni yılı bu heyecanla karşılamak istiyoruz” dedi. EGEMM ve İletişim Fakültesi’nin yaptığı çalışmalardan oldukça memnun olduğunu dile getiren Rektör Budak, Radyo Ege Kampüs canlı yayına katılarak herkese sağlık ve huzur dolu bir sene geçirmesi temennisinde bulundu.

Yeni yıl ile ilgili temennilerde bulunan Prof. Dr. Takımcı, “Yeni yıl, yeni umutlar ve başlangıçların senesi olur. Geride bıraktığımız bu yılda özverili büyük emekler vererek çalıştık. Birlikte kıymetli işler yaptık. Büyük bir mutluluk karşıladığımız bu yılda hep birlikte daha başarılı işlere imza atacağımıza inancım tam. Bugün burada bizlerle olduğunuz için, bütün sene verdiğiniz emekler için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.