Rafa kaldırılan WhatsApp özelliği geri dönüyor! Tatil Modu yakında 

Rafa kaldırılan WhatsApp özelliği geri dönüyor! Tatil Modu yakında 

WhatsApp, 2018 yılında rafa kaldırdığı bir özelliği yeniden canlandırmak istiyor. 

WhatsApp arşiv mesajları Tatil Modu olarak adlandırılan bu özelliğin detaylarına bakalım: Söz konusu özellik kullanıcıların ”yok saydığı” kişilerin tekrar bu özelliği kapatana kadar arşivlenmiş sohbeti sessize almayı sağlıyor. WABetaInfo tarafından bu özellik bilinmeyen sebeplerden dolayı rafa kaldırılmıştı. Şimdi ise bu özelliğin bir sızıntı paylaşımıyla geri döneceği aktarılıyor.

WhatsApp arşiv mesajları için bildirilen Tatil Modu özelliği, bazı değişikliklerle ve yeni bir formla uygulamaya gelecek. Bir yandan Messenger’da bulunan Tatil Modu özelliği kullanıcılara farklı parametreleri seçmeleri adına ayrı seçenekleri sunan ayrı ve özel bir bölüme de sahip olacak.

Kullanıcı bahsedilen yeni özelliği etkinleştirirse, tüm arşivlenmiş sohbetlerin üst kısma taşınmasının ardından(bu şu anda mevcut bir özellik) ve burada bildirimler için yeni bir seçenek görebilecek.

Normalde arşive alınan mesajlarda olmayan iki seçenek sunulacak, bunlardan ilki yeni mesajların bildirimini almak ikincisi ise sohbetleri otomatik gizlemek. Dolayısıyla kullanıcı ilk seçeneği işaretlerse arşivlediği mesajlara yeni bir mesaj geldiğinde bildirim almayacak ve mesaj arşivlerdeki yerinde durmaya devam edecek.

Özetlemek gerekirse: Yeni özellik kişilere arşivlenmiş mesajlardan isterlerse bildirim almamayı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.