Rafet Ekmekçioğlu 60. yaşını kutladı

Rafet Ekmekçioğlu 60. yaşını kutladı

Sanayici Rafet Ekmekçioğlu'nun 60. Yaş günü, gurur gecesine döndü.

A Yangın Güvenlik Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Ekmekçioğlu, Kaya Thermal Otel'deki özel gecede Nuray Ekmekçioğlu ile evliliklerinin 35. yıl dönümünü ve 60. yaş gününü birlikte kutladı.

"Sonsuza Kadar En İyi Arkadaş" konsepti ile düzenlenen gecede, Ekmekçioğlu, "İzmir’imizin kurtuluşu için 15 Mayıs 1919’da düşmana ilk kurşunu atan Gazeteci Hasan Tahsin’i ve 100 yıl önce İzmir’in dağlarında özgürlük çiçekleri açtıran Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını gençlerimize iyi anlatmalıyız" diyerek tüm konukları saygı duruşuna davet etti. Özellikle gençlerin katıldığı gecede Ekmekçioğlu, anne babalara seslenerek "Çocuklarınıza sevgi verin, tecrübelerinizi aktarın, yanlarında olun, çünkü geleceğimiz onlarda" dedi.

1665739535096-1.jpg

Nuray Ekmekçioğlu ise Rafet Ekmekçioğlu'nun başarılı bir sanayici olmasının yanında "Çok iyi bir baba, harika bir eş, sonsuz enginlikte bir arkadaştır. İyi ki var, iyi ki bizimle. 35 senedir yanımda olduğu için teşekkür ediyorum" dedi. Çiftin çocukları Ekmas Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Ekmekçioğlu da "Bizlere verdiğiniz sevgi için gönülden teşekkür ediyoruz İzinizden yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

1665739539214-2.jpg

ÇİFTE GURUR

Geceye katılan Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Gökhan Arıkan da Ekmekçioğlu'na hem İzmir'e hem sanayiye kattığı değerler için teşekkür plaketini sundu. Gece doğum günü pastasının kesilmesinin ardından müzikle devam etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.