Rafet Üçelli Okulu’nda İlköğretim Haftası Kutlandı

Rafet Üçelli Okulu’nda İlköğretim Haftası Kutlandı

2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması ve ilköğretim haftası dolayısıyla Rafet Üçelli okulunda kutlamalar yapıldı.

Her yıl eğitim ve öğretim yılının ilk haftasının, ilköğretim haftası olarak kutlanması dolayısıyla 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim yılı için Rafet Üçelli okulunda bir tören gerçekleştirildi. Törene; Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ahmet Ömerbeyoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Faik Şentürk ve Tuncay Ergün, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, Rafet Üçelli Okul Müdürü Celal Harmandalı, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi. Öğrenciler de kutlamalar kapsamında şiir dinletisi, piyes ve folklorik dans gösterileri yaptı.

Öğrencilerden Başkan Tosun’a Sevgi Seli
Rafet Üçelli Okulu’nda gerçekleştirilen İlköğretim Haftası törenine katılan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a çocuklar, büyük ilgi gösterdi. Harmandalı folklör ekibi ve öğrenciler ile fotoğraf çekilen Başkan Tosun, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.