Ramazan Ayı'nda Bayraklı'nın 11 Yerine İftar Çadırı

Ramazan Ayı'nda Bayraklı'nın 11 Yerine İftar Çadırı

Başkan Karabağ, “Kuracağımız çadırlarda her gün 4 bin hemşehrimizi ağırlayacağız.”

Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayında ilçenin 11 farklı noktasına iftar çadırı kuracak. Ramazanın birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kuracağımız çadırlarda her gün 4 bin hemşehrimizi ağırlayacağız” dedi. 

Bayraklı Belediyesi 6 Haziran’da başlayacak Ramazan öncesi hazırlıklarını tamamladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda farklı noktalara kurulacak iftar çadırlarında vatandaşlar oruçlarını açacak.  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da bu çadırlarda vatandaşlarla birlikte olacak.

13624fa5-6da6-47e6-bbbb-49a10be9163f

11 FARKLI NOKTADA İFTAR ÇADIRI

Bayraklı’da Ramazan çadırları; Bayraklı Merkez Mahallesi, (1637 Sokak Şehit Hakan Uysal Cad. top sahası yanı) Cengiz Han (Şehit Cesur İlkokulu), Refek Şefket İnce (80. Yıl Metaş Ortaokulu ve 2140/22 Sokak No 22), Gümüşpala (İmbat İlköğretim okulu), Tepekule (Mustafa Uygur Ortaokulu), Manavkuyu Mahallesi (Attaroğlu İlkokulu), Nafiz Gürman (7020 Sok. ile 7122 Sok. kesişimi), Yamanlar (7323 sokak no 51), Mansuroğlu Mahallerinde ve Ümit Boz Spor Tesisi’nde kurulacak. 

VATANDAŞLARIMIZ MİSAFİRİMİZ OLACAK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da belediye olarak bu yılda iftar çadırları kuruyoruz. Her gün 4 bin vatandaşımız bu çadırlardan yararlanacak. Misafirimiz olacak. Bir kez daha Ramazan ayını halkımızla birlikte geçirmenin sevincini yaşayacağız. Bu mübarek ayın barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.