Ramazan ayında paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Ramazan ayında paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Kızılay İzmir Şubesi, Ramazan ayının ilk gününden itibaren Konak Meydanında 1000 kişiye ve Gaziemir Abdullah Arda Meydanı'nda 1000 kişiye iftar saatinde çorba, ekmek ve su ikram etmektedir.

Muhtarlar aracılığıyla şubemize başvuran 2000 aileye şubemizden yapılan gıda kolisi ve konserve kavurma eti  yardımının yanı sıra, Buca, Kemalpaşa, Karabağlar,  Torbalı, Çiğli, Konak Gaziemir ilçelerinde  2000 aileye tek tek evlerinde dağıtım yapılmaktadır. 

Vatanımız için canını veren Mehmetçiklerimizin aileleri de Ramazan ayı boyunca ziyaret edilmiş şehit ailelerimize de Ramazan bereketi ulaştırılmıştır.

Yardımseverlerimizin Kızılay İzmir Şubesi’ne yapmış oldukları fitre ve zekat yardımları da ihtiyaç sahibi ailelere nakden ulaştırılmıştır.

Göreve yeni başlayan Kızılay İzmir Şube Yönetim Kurulu ve Başkan Kerem Baykalmış; “Vatandaşlarımızın ihtiyaçları için yardımlarımızı  ve kalitemizi sürekli artırmak için uğraşıyoruz. Yıllardır süregelen İzmir halkının desteği arttıkça  yardımlarımız da artacaktır. Mazlum ve mağdurlara yardım eli uzatabilmek için,  yaptığınız yardımların “doğru” yere gittiğinden emin olmanız için değerli İzmir halkımızın  desteğini bekliyoruz.” ifadesinde bulunmuşlardır. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.