Ramazan Bayramı öncesi Buca'da camiler pırıl pırıl

Ramazan Bayramı öncesi Buca'da camiler pırıl pırıl

Ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına yakışır şekilde kentteki camilerin minare ve kubbelerini aydınlatarak ışıl ışıl yapan Buca Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan 84 camide bayram temizliği yaptı.

Belediye bünyesinde oluşturulan 5 kişilik temizlik ekibi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibaret edebilmesi için camilerin halılarından minberine kadar her alanında geniş çaplı temizlik gerçekleştirdi.

Buca Belediyesi kentteki ibadethanelerin tüm ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda Buca’daki ibadethanelerin tamirat ve tadilatlarını gerçekleştirip, bu yılda minare ve kubbelerini ışıklandırarak büyüleyici görüntülerinin geceleri de yaşanmasını sağlayan Buca Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi genel temizlik çalışmalarını tamamlardı.


İlçede bulunan 84 camide Bayram temizliği yapan 5 kişilik temizlik ekibi Bucalıların daha temiz ve rahat ortamda ibadet edebilmesi için dip köşe temizledi. Vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve hijyen bir ortamda gerçekleştirebilmesi için çalışan ekipler, cami içindeki halıları profesyonel makinelerle süpürüp yıkarken, ayakkabılıklar, kapı, cam ve duvarların silip, minber temizliğini geniş çaplı bir şekilde gerçekleştirdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.