Ramazan Eğlenceleri Selway Outlet'te

Ramazan Eğlenceleri Selway Outlet'te

Selway Outlet misafirlerine özel.

Selway Outlet, onbir ayın sultanı Ramazan ayında da, 100'e yakın markasından özel fırsat ve kampanyalar sunuyor. Selway Outlet misafirleri, eşsiz deniz manzarasına karşı yeme içme alanlarında mutlu iftarların lezzeti ve Ramazan eğlenceleri ücretsiz etkinlik ve ikramlarla doyasıya yaşıyor.

Ramazan ayı boyunca her cuma-cumartesi ve pazar günü gerçekleşecek gösteriler, tellal ve Ramazan davulcusu eşliğinde Selway Outlet içinde yapılan anonslarla başlayacak.

Her gün ayrı içerikte programlanan gösterilerde, canlı fasıl dinletisi, illüzyon, canlı semazen kanto, meddah, animasyon gösterileri ve yarışmalar, Karagöz & Hacivat gösterisi, Dede Korkut hikayeleri, Orta Oyunu (Kavuklu ile Pişekar, Kanlı Nigar, İbiş ile Efendi) ve kukla tiyatrosuyla, çocuklara ve her yaştan Selway Outlet tutkunu keyifli saatlere ortak olacak.

32910052-fc2b-4bf6-9976-d88206c10172

İlk iki hafta A Blok Havuzbaşı Etkinlik Alanı'nda, 3'üncü ve 4'üncü hafta C Blok Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek etkinliklerin programını, Selway Outlet'in web sitesinde bulmak mümkün.

Pamuk Şeker ve Osmanlı macunu ikramında bulunulacağı etkinliklerde 100'e yakın markanın outlet fırsat ve indirim seçenekleriyle İzmirliler, Selway Outlet'te geleneksel Ramazan eğlenceleri ve iftar lezzetleriyle birlikte özel fırsat, indirim ve mönülerle dolu dolu bir Ramazan yaşayacak.

İzmir Balçova Çevre Yolu üzerinde 10 yıldır hizmet veren Selway Outlet, özel günlere yönelik etkinlikleriyle de hem yerli, hem de yabancı turistlerin tercihi olmayı sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.