Ramazan Öncesi Camiler Tertemiz Oldu

Ramazan Öncesi Camiler Tertemiz Oldu

Başkan Karabağ, “Yılın 12 ayı camileri, cem evlerini, kiliseyi ayırt etmeden temizliyoruz.''

Bayraklı Belediyesi, secdeye gelen alınların temiz bir zemine değmesi için Ramazan ayı öncesi camileri baştan aşağı temizledi. Fen İşleri Müdürlüğü ise eksikleri olan camilerde bakım ve onarım çalışmasını tamamladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Yılın 12 ayı camileri, cem evlerini, kiliseyi ayırt etmeden temizliyoruz” dedi.

Kurulduğu günden bu yana Cami, Cem evi, Kilise ayrımı yapmadan mabetleri yılın 365 günü temizleyen Bayraklı Belediyesi, bu çalışmasıyla İzmir ve Türkiye’ye örnek oldu. 5 Haziran pazar günü kılınacak ilk teravi namazı öncesi ekipler, camilerde özel bir temizlik çalışması yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü ise eksikleri olan yerlerde badana, boya, bakım ve onarımlar yaparak eksikleri giderdi.

47732faf-9c57-47ed-9cdd-65bb2e0ac87b

İBADETHANELER RAMAZAN’A HAZIR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ramazan ayı öncesi camilerde titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Yılın 12 ayı camileri, cem evlerini, kiliseyi ayırt etmeden temizliyoruz. Gelen taleplere anında yanıt veriyoruz. Ramazan ayı öncesi arkadaşlarımız camilerde özel bir çalışma yaptı. Ayrıca gerektiği yerlerde bakım ve onarımlar yapıldı. Temizlik çalışmalarımız birçok belediyeye de örnek oldu. Bu işi nasıl yaptığımızı anlattık. Secdeye gelen alınların temiz bir zemine değmesi için çabalıyoruz. Tüm hemşehrilerime hayırlı Ramazan diliyorum” dedi.

Öte yandan Bayraklı Belediyesi ilçenin 11 farklı noktasında kuracağı iftar çadırlarında her gün 4 bin vatandaşı ağırlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.