RAVİ İNCİGÖZ YAPAMAM ŞARKISINI KLİPLENDİRDİ

RAVİ İNCİGÖZ YAPAMAM ŞARKISINI KLİPLENDİRDİ

Romantik şarkıların başarılı yorumcusu Ravi İncigöz, geçtiğimiz aylarda DMC müzik etiketiyle çıkarttığı 'Bugün' adlı albümünde yer alan "Yapamam" adlı şarkısını kliplendirdi.

Söz ve Müziği Ravi İncigöz'e ait olan şarkının video klibi ise ünlü yönetmen İmre Haydaroğlu tarafından 70 kişilik bir ekiple çekildi.

 Albümündeki en iddialı şarkı için kamera karşısına geçen İncigöz, hayranlarının bu parçayı çok beğendiğini ve aldığı olumlu tepkiler neticesinde ‘’Yapamam’’ı kliplendirmeye karar verdiğini ifade etti. Sonbaharın kendisini iyiden iyiye hissettirdiği günlerde sımsıcak bir aşk şarkısıyla müzik listelerinde taşları yerinden oynatmayı hedeflediğini söyleyerek çıtayı yüksek tutan İncigöz, ‘’İyi bir parça çabucak fark ediliyor. Hayranlarım ve müzik severler ‘’Yapamam’’ı çok beğendiler. Hemen herkes bu şarkıda kendinden bir şeyler bulduğunu söylüyor ve buda beni son derece mutlu ediyor. Yönetmenim  İmre Haydaroğlu ve ekibi ile birlikte oldukça güzel bir klibe imza attığımızı düşünüyorum.’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.