realme 7 Pro’ya yeni fiyat!

realme 7 Pro’ya yeni fiyat!

realme 7 Pro lansman dönemine özel fiyatıyla satışa çıktı. 

Geliştirilmiş 64MP Sony IMX682 ana kamerası ve gece modlarıyla iddialı bir fotoğraf ve video deneyimi de sunmaya aday realme 7 Pro, lansman dönemine özel fiyatıyla hepsiburada kanalından tüketici ile buluşuyor.

realme Türkiye’de kendi segmentinin ilk 65W hızlı şarj özelliğine sahip olan yeni telefonu realme 7 Pro’yu piyasaya sürdü. Sadece 34 dakikada tam kapasite şarj olan realme 7 pro tasarımı, kamera performansı, ekran ve işlemci performansı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. “Ayna Gümüşü” ve “Ayna Mavisi” olmak üzere 2 renk seçeneği bulunan realme 7 Pro, 23 Ekim tarihinden itibaren lansman dönemine özel avantajlı bir fiyatla geliyor. Lansman döneminde realme 7 Pro tavsiye edilen satış fiyatından yüzde 10 indrimle 3.599 TL’ye satılıyor.

realme 7 pro’nun sahip olduğu 65W SuperDart şarj yüksek şarj verimliliği ile 4500mAh’lık bataryayı hızlı bir şekilde doldurabiliyor. Sadece 34 dakika içinde yüzde 100 şarj olan realme 7 Pro, 3 dakikalık dolumla bile 2.5 saat YouTube, 2 saat Instagram veya 3 tur PUBG deneyimine yetecek kapasiteye kolayca erişiyor.

Diğer yandan realme 7 Pro’nun sahip olduğu yeni nesil çift 3C yüksek hızlı pil hücreleri ve SuperDart Şarj teknolojisi sayesinde tüm şarj işlemi; aşırı ısınmayı önlemek için sıkı bir şekilde kontrol edilip soğutuluyor. Bu sayede yüksek performans gerektiren işlemlerde doğabilecek ısınma durumunun önüne geçilip, cihaz güvenilir bir şekilde şarj olabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.