Red Dead Online bekleyenlere üzücü haber!

Red Dead Online bekleyenlere üzücü haber!

26 Ekim 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştiren Red Dead Redempition 2‘nin hemen ardından Kasım ayı içerisinde, Red Dead Online‘ın kullanıcıların huzuruna sunulacağını daha önceden sizlere aktarmıştık.

Rockstar Games’e yakın kaynaklardan aktarılan bilgiler ışığında, merakla beklenilen Red Dead Online’ın bu ay içerisinde oyuncular ile bulaşmayacağı iddia ediliyor.

Bildiğiniz üzere dev yapımcı, oyunun Online versiyonunu ücretsiz olarak yayınlanacak olan genişletme paketi ile oyunculara sunacağını müjdelemişti. Fakat, henüz oyunun genişletme paketi ile ilgili resmi bir açıklamada bulunmayan yetkililer, oyunun hayranlarını şimdiden bir hayli endişelendirmiş durumda.

Oyuncular her ne kadar oyunun Online versiyonunu sabırsızlıkla bekleseler de görünen o ki, Rockstar Games oyuncuların aksine elini çabuk tutma taraftarı değil. Bugüne kadar yapılmış en detaylı ve en geniş açık dünya oyunu olan Red Dead Redemption 2‘nin şanına yakışır bir Online mod hazırlığında olan yapımcı şirket, GTA Online’dan daha da geniş bir oynanabilir harita ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Böylece Online mod için tabiri caize her detayı incele eleyip sık dokuyan yapımcılar, oyunculara en iyi çevrimiçi oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Hatırlayacağınız üzere, GTA Online ilk çıktığı zaman sunucu hataları ile bir hayli uğraşmıştı. Bu durum oyuncuları bıktırmış olsa da, yapımcılar yayınlamış olduğu güncellemelerle can sıkan hataları komple ortadan kaldırmışlardı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.