Redmi 8A Dual tanıtıldı!

Redmi 8A Dual tanıtıldı!

Redmi 8A’in ardından yeni bir model daha geldi. Çift kamera sahip olan biraz daha gelişmiş model Redmi 8A Dual özellikleri ve fiyatı ile ilgili bilmeniz gerekenleri sıraladık.

Cihazın 6.22 inç büyüklüğündeki ekranı HD+ çözünürlük sunuyor. Ekran Gorilla Glass 5 ile korunurken, cihazın arka tarafındaki Auro XGrip tasarımı daha iyi bir el kavraması sağlıyor. P2i kaplama sayesinde su sıçramalarına karşı dayanıklı. 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon 439’dan güç alan telefon, 2 GB ve 3 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunuyor. Depolama konusunda ise 32 GB olmak üzere tek seçenek sunuluyor. Ancak, microSD kart ile hafızayı artırmak mümkün.

Önde 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Arka tarafta ise 13 Megapiksel ana kameraya 2 Megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. 5000 mAh bataryadan beslenen telefon, 18W hızlı şarj desteğine sahip. Ancak, cihazın kutusunda 10W şarj cihazı bulunuyor. Ters şarj desteğine sahip olan bu sayede bir powerbank olarak kullanılabilen telefonun diğer özelliklerinden bazıları: yapay zeka ile güçlendirilen yüz tanıma, kablosuz FM radyo ve VoWiFi. 90 dolar fiyat etiketi ile Hindistan’da satışa sunulan telefonun Avrupa’ya ve ülkemize gelip gelmeyeceği şu anda bilinmezliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.