Redmi K30S'in fiyatı ve özellikleri!

Redmi K30S'in fiyatı ve özellikleri!

Yeni tanıtılan Redmi K30S modeli, K imzalı son model olacağı söyleniyor.

Daha önce karşımıza; Redmi K30 4G, Redmi K30 5G, Redmi K30 Pro 5G, Redmi K30 Pro 5G Zoom Edition, Redmi K30 5G Racing Edition, Redmi K30i 5G ve Redmi K30 Ultra modelleriyle çıkan ”K” serisi son üyesine kavuşmuş gibi duruyor. İşte Çin’de tanıtılan Redmi K30S özellikleri ve fiyatı:

Akıllı telefonlar ailesine neredeyse her gün yeni bir üye ekleniyor. Özellikle Çinli markaların çok çeşitli ürün gamına ev sahipliği yaptığını söyleyebiliriz. İşte onlardan olan Redmi K30S de yeni tanıtıldı. Çin’de tanıtılan ve küresel olarak satışının olmayacağı söylenen telefonun kamera tarafında iddialı bir görüşünü bulunuyor. Tasarım olarak K serisinin genel görünümü korunmuş olan telefonun iki farklı renk seçeneği ile karşımıza çıktığını söyleyelim.

Xiaomi’nin  alt markası olan Redmi‘nin yeni akıllı telefonu Redmi K30S’nin ekran tarafında bizleri ilk olarak ekran deliği formunda tasarlanan ön kamara karşılıyor. Telefonda, Corning Gorilla Glass 5 ile korunan 6,67 inç FHD Plus, 144 Hz IPS LCD ekrana yer veriliyor. Ön kamera tarafında 20 Megapiksel, arka tarafta ise 64 Megapiksel ana kameraya, 13 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 Megapiksel makro kamera bulunuyor.

Telefonun parmak izi sensörü ise yan tarafta konumlandırılmış durumda. Bu modelde, Snapdragon 865 işlemci yer alıyor. 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh bataryaya sahip bu model, 8 GB RAM + 128 / 256 GB GB depolama seçenekleriyle, sırasıyla 388 dolar ve 418 dolardan satışa çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.