Redmi Note 8 Pro için beklenen güncelleme!

Redmi Note 8 Pro için beklenen güncelleme!

Uzun süredir beklenen Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesi kullanıcılarla buluştu. 

Ülkemizde yüksek kullanım oranlarına sahip olan model için gelen kararlı sürüm kullanıcıları sevindirecek. Birçok kategoride yapılan değişiklikler için de kullanıcılara bilgi verildi. İşte güncellemede öne çıkan yenilikler…

Kullanıcılar için yayınlanan güncellemede ilk olarak sistem arayüzünde değişiklikler yapıldığı belirtiliyor. Her tür içerik ve dili desteklediği belirtilen tasarımın yer aldığı ve içerik yapısının geliştirildiği aktarıldı. Bununla birlikte MIUI 12 için titiz geliştirilmiş gizlilik koruma testinden geçen ilk Android tabanlı işletim sistemi olduğu aktarıldı. Artık paylaşılan ögelerle birlikte hangi ek verilerin paylaşılabileceği kontrol edilebilecek.

Kullanıcılar yeni kontrol merkezini kullanmaya başlayacak. Bu kontrol merkezine erişmek için ekranın sağ üst kısmından aşağıda kaydırmak gerekecek. Bununla birlikte animasyonlu simgeler de kullanıcıların karşısına çıkacak. Yenilenen fiziksel tabanlı animasyon motoru cihazın görünümünde değişiklik sağlayacak. Hareketli pencere teknolojisi sayesinde de ekran değiştirme konusunda kullanıcılara yardımcı olacak. Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesi içinde Android Güvenlik Yaması Haziran 2020 olarak güncellendi. Bunun sayesinde sistem güvenliği artırılmış oldu. 

Ana ekranda ise yeni uygulama çekmecesi konumlandırıldı. Böylelikle ana ekranın daha düzenli tutulabileceği, uygulamaların kategorize edileceği belirtildi. Ayarlar kısmında “Basit mod” özelliği geldi. Bu özellik sayesinde gerekli özelliklerin kullanıcıların karşısına çıkarıldığı belirtiliyor. Notlar için de yeni tasarım ve klasör özellikleriyle kullanıcıların kullanımına sunuldu. Güncellemeyi indirmek isteyen kullanıcılar Ayarlar > Telefon hakkında > sistem güncelleme kısmına giderek cihazlarını MIUI 12 sürümüne yükseltebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.