Refleksoloji Panik Atak Tedavisi

Refleksoloji Panik Atak Tedavisi

Estetik International'da Fizik Tedavi, Medikal masaj hizmeti veren usta Masöz Tunuslu Raja İssa panik atak tedavisi ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Bu konuda açıklama yapan Estetik International'da Fizik Tedavi, Medikal masaj hizmeti veren usta Masöz Tunuslu Raja İssa panik atak tedavisi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Foça'da medikal masaj hizmeti veren Raja İssa'ya 0537 608 31 18 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Açıklamasında “ Ayak altından ilgili alakalı sinir uçlarına bası yapılarak, otonom sinir sisteminin düzenlenmesi, troid bezlerinin sağlıklı çalışma DÜZENİ SAĞLANARAK ATAKLARIN ortaya çıkması engellenir.

Bu seans sayısı kişilere göre değişim gösterebilir. Panik atak tedavisinde, otonom sinir sisteminin düzenlenmesi ve troid bezinin çalışma düzeninin sağlanması amaçlanmaktadır.

Refleksoloji,PANİK ATAK TEDAVİSİ yardımcı tedavi dalları arasına girmiştir. Endikasyonlar içerisinde panik atak ve depresyon arasında belirtilmektedir. Panik atak halkın arasında çok geniş yelpazeye ulaşan, ciddi anlamda kaygı duyulan bir rahatsızlıktır. Panik atakta sempatik sistem ön planda olduğu için, kişi alttaki kaygı ve korku duygusunu besleyip fizyolojik reaksiyon verir. Dolayısıyla parasempatik sistemin bölgesine uygulamak gerekir. Beyin ve omurilik her zaman refleksolojinin ana arterlerindendir. Sol taraftan kalp, bağırsak bölgesi, sağ taraftan karaciğer bölgesine refleksoloji uygulanmalıdır. Haftada bir ya da iki seansla, toplamda yaklaşık 15 - 20 seans sonra kişinin panik atağının düzelmeye başladığı, gevşediği ve rahatladığı görülmektedir. “ dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.