Reis, Mekan Sahiplerine Seslendi!

Reis, Mekan Sahiplerine Seslendi!

Reis lakabıyla tanınan İzmirli iş adamı Kenan Dingil, mekanlarda çıkan silahlı kavgaların önlenmesi için sosyal medyadan mekan sahiplerine seslendi.


Reis lakabıyla tanınan İzmirli iş adamı Kenan Dingil, gece saaatlerinde Karşıyaka İlçesi'nde bir barda çıkan silahlı kavga sonucu 1'i polis olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine sosyal medyadan mekan sahiplerine seslendi. Alkollü ortamda her türlü olayın yaşanabileceğine değinen Dingil sosyal medyadaki şahsi hesabından mesaj yayımladı.


İşte Reis Kenan Dingil'in yayımladığı mesaj:


Arkadaşlar eğlence sektöründeki tüm işletmelere sesleniyorum!!!! Arama yapılıyor diye kimse alınma hakkı yoktur.  Alkolü aldıkdan sonra tavuğun bile aslan oldugu memlekette mekanlara damsız grupların alınmaması ... Çok tanımadıkca artı mekanlarda sadece girerken degil dışarı çıkıp tekrar içeriye girenin aranması gerekmektedir... Bu sizin babanız bile olsa bunu uygulamak zorundasınız... Ben seni tanıyorum geç gir yok öle bir dünya ruhsatlı diye üzerinde silah taşıyan patlatan bir bomba olabilir  ruhsatlı silah mekan ve can güvenli içindir tüm eğlence dünyası buna özen göstermek zorundadır!!!! saygılarımla

acd1fae9-c64b-4060-ad2b-140c7a7bd0f6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.