Rekabete yenik düşen Snapchat pes etmiyor

Rekabete yenik düşen Snapchat pes etmiyor

Sosyal medya uygulamalarının arasındaki rekabete yenik düşen Snapchat pes etmiyor. Neredeyse tüm kullanıcılarını Instagram’a kaptıran Snapchat yeni arayüz hazırlığında.

Gençler arasında hızla yaygınlaşan ve popülerlik kazanan Snapchat, rekabete fazla dayanamadı. Facebook’un satın alma teklifini reddeden Snapchat, ardından hızla düşüş yaşadı.

Neredeyse tüm özellikleri Instagram, Facebook ve Whatsapp tarafından kopyalanan Snapchat yavaş yavaş kullanıcılarını kaybetti. Bu sırada yaptığı yeniliklerle kullanıcılarını kaybetmemeye çalışan Snapchat, geniş kapsamlı olarak yaptığı arayüz güncellemesiyle yine beklediğini bulamamış ve kullanıcı sayısındaki düşüş devam etmişti.

Pes etmeyen Snapchat, hatasını telafi etmek için arayüzünü yeniliyor. XDADevelopers YouTube hesabında ortaya çıkan videodan anlaşıldığı üzere, çok daha hızlı bir hale getirilen arayüz, sadeliği ve kullanışlılığı hedef alıyor.

İlk olarak Android için yayınlanacağı bilinen yeni arayüzün, ne zaman kullanıma sunulacağı ve iOS platformuna ne zaman geleceği şu aşamada bilinmezliğini koruyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.