Rektör Kasman öğrencilere iftar verdi

Rektör Kasman öğrencilere iftar verdi

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) tarafından öğrenciler için verilen iftar yemeğinde konuşan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, birlik ve beraberlik ruhunun Ramazan’da daha da önem kazandığını söyledi.

 

Ramazan Ayı olması sebebiyle Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından başlatılan iftar yemeği programlarının ilki, üniversitenin Dokuzçeşmeler Yerleşkesi Eski Hukuk Fakültesi Kantininde gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı program, Ramazan Ayı boyunca aynı yerde devam edecek.

Akademisyen ve idari personelin de hazır bulunduğu programda konuşan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, birlik ve beraberlik ruhunun Ramazan Ayında daha da önem kazandığını vurguladı.

Öğrencileri ağırlamaktan her zaman mutluluk duyduklarını dile getiren Rektör Kasman, “Sadece derste ya da kampüste değil; bu tür etkinliklerle de öğrencilerimizle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Onların sorunlarını dinliyor; yapmamız gereken bir şey varsa da bunu geciktirmeden çözüyoruz. Bugünkü yemeğe katılımın yoğun olması ise bizleri ayrıca sevindirdi. Ramazan Ayı’nın güzellikler getirmesini diliyor; programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Öğrencilerle çay içip bol bol sohbet eden Rektör Kasman, çalışmalarında öğrencilere başarılar dilemeyi de ihmal etmedi. İftar programı, DEÜ İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Mantık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Emiroğlu’nun dua etmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.