Rektör Necdet Budak, Başkan Badem’i ziyaret etti

Rektör Necdet Budak, Başkan Badem’i ziyaret etti

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ödemiş ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret etti.

Ziyarette,  Ödemiş’te açılacak Çocuk Gelişimi Bölümü için öğretim üyesi talebinin gerçekleştiği açılacak ikinci bölüm için görüşmelerin devam edildiği belirtildi.
 
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ödemiş’te bulunan Ziraat Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Yüksekokulunu ziyaret etti. Okul ziyaretleri sonrası Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret eden Rektör Necdet Budak, Ödemiş’te açılacak Çocuk Gelişimi Bölümü için öğretim üyesi talebinin gerçekleştiğini ifade etti.  Rektörün ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Mahmut Badem; “ Rektörümüzün ilçemizdeki okullarla yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür ederiz. Görüşmemizde Ödemiş’te açılacak ikinci bölümle ilgili görüşmelerin devam edildiği bilgisini aldık. Kentimize gelen öğrencilerimizin yurt konusunda artık sıkıntı yaşamayacaklar. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Kız konukevimiz 150 kişi kapasiteli.  Erkek öğrenciler için de konukevi açabilecek durumdayız. Böylelikle öğrencilerin konaklama ihtiyaçları kalmayacak. Ayrıca, Üniversitemiz, belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla kent ekonomisine katkı sağlayacak projelerin uygulanması yönünde önümüzdeki günlerde çalışmalar yapacağız” dedi.


Başkan Mahmut Badem,   rektöre isminin baş harflerinin bulunduğu yöreye özgü iğne oyalı ipek mendil ve tek kırma işlemeli örtü hediye etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.