Rektör Prof.Dr.Köse'ye üstün başarı ödülü

Rektör Prof.Dr.Köse'ye üstün başarı ödülü

Uşak Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu katkılarıyla, YÖN Engelsiz Sanat Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Engelsiz Sanat Ödülleri sahiplerini buldu.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine katılan Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Adnan Kaya, “Üstün Başarı” kategorisinde ödüle layık görülen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Saffet  Köse’nin ödülünü aldı.

Ödül törenine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Uşak Vali Vekili Ömer Kalaylı, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Kaya, Yön Engelsiz Sanat Derneği Başkanı Erdem Öksüz, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, STK ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile davetliler katıldı.

“Engelli yoktur, engelleyen vardır.”

Ödül törenine, şehir dışındaki başka bir bilimsel kongreye katılımı sebebiyle katılamayan Rektör Prof.Dr.Köse, böylesine anlamlı bir ödülün şahsına layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Rektör Prof.Dr.Köse, “Üstün Hizmet Ödülü”nü şahsıma tevdi ederek onurlandıran başta Başkan Sayın Erdem Öksüz olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçenlere şükranlarımı sunarım. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engelli kardeşlerimiz konusunda daha güçlü bilince dönüşmesini diliyorum. Engelli yoktur, engelleyen vardır.” dedi.

26 kategoride ödül

Engellilerin hazırladığı gösterilerin ardından gerçekleştirilen törende, 26 kategorideki ödüller sahiplerine verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.