Rent A Car'dan şikayetim var!

Rent A Car'dan şikayetim var!

İzmir’in köklü araç kirala firması olan Dokay’dan araç kiralayanların şikayetleri her gün katlanarak artmaya devam ediyor. Dokay Rent A Car’dan araç kiralayanlar özellikle küçük çizikler için büyük tamir ücreti çıkarılması ve kesilmesinden şikayetçi.

Araç kiralama firmalarıyla ilgili sorunlar, araç kiralama sisteminde denetim ve kontrol olmamasından dolayı gün artarak devam ediyor. Şehir dışından gelen veya şehir dışına çıkacak olanların araç kiralamayı tercih etmeleri, kiraladıkları araçlarla ilgili olarak çeşitli sorunları da beraberinde getirmeye devam ediyor. Araç kiralayanlar özellikle firmaların küçük çizikler için dahi binlerce TL masraf çıkardıklarından, kaparoların geç iade edilmesinden ve kaza halinde ren a car firmalarının hiçbir yardım ve destekte bulunmayıp, kendilerine ait olmayan araçla kaderlerine terk edildiklerini belirtiyorlar.

d1.pngd2.jpg

Şikayetimvar.com sitesine bu anlamda bir çok rent a car firması, araç kiralayanlar tarafından şikayet ediliyor ve edilmeye devam ediyor. İzmir’in köklü araç kiralama firması olan Dokay Rent A Car da bu şikayetleri en yoğun şekilde alan firmaların başında geliyor. Dokay’dan araç kiralayanlar, en küçük çizik de dahi paraların yüksek miktarda tamir adı altında kesildiğini belirtirken, bazı araç kiralayanlar ise araç kiralarken alınan kaparo ücretlerinin günlerce yatırılmadığını şikayet olarak dile getirdiler.

d3.jpg

d4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.