Resmi Gazete’de yayımlandı: İl Tarım Müdürü değişti

Resmi Gazete’de yayımlandı: İl Tarım Müdürü değişti

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla alınan atama kararı yayımlandı. Alınan karara göre İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen’in görevden alındığı açıklandı

Yayımlanan Resmi Gazete’ye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile alınmış olan atama kararları kapsamında İzmir İl Tarım Müdürlüğü’nde görev değişikliğine gidildi. Alınan kararlara ilişkin olarak İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen görevinden alındı ve Özen’in yerine Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin getirildi.

tarim-ve-orman-il-muduru-sahin-kayseri-deki-14900095-amp.jpg

MUSTAFA ŞAHİN KİMDİR?

1969 tarihinde Malatya’da dünyaya gelen Mustafa Şahin, Malatya Ziraat Meslek Lisesi, İnönü Üniversitesi Arapgir MYO, Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü'nden mezun olmasını ardından Muş İl Tarım Müdürlüğü’nde Ziraat Teknisyeni olarak görev aldı. Ardından Malatya Doğanşehir, Arapgir ve Yeşilyurt ilçelerinde, Malatya İl Müdürlüğünde Bitkisel Üretim Merkez Sorumlusu, Ziraat Mühendisi ve İnspector olarak görev almasının ardından, 2017’den itibaren Karabük İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini üstlendi. 2018’de Kasım Ayı itibariyle Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görevine devam ederken 2023 yılında alınan Cumhurbaşkanı kararı ile İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.